baterie

LeTV Le Max 2 primul telefon cu 6 GB memorie RAM

LeTV Le Max 2 primul telefon cu 6 GB memorie RAM

LeTV Le Max 2 primul telefon cu 6 GB memorie RAM- Deja lucrurile se complica putin dar se complica in sensul bun al cuvantului deoarece iata ca primul telefon cu 6GB memorie RAM apartine unui producator anonim practic pe aceasta piata, nimeni nu cred ca a auzit foarte multe despre compania LeTV!

Ei bine, ei vor fi se pare primii care vor lansa pe piata aceasta adevarata bestie cu nu mai putin de 6 GB RAM (memorii Samsung)  si cel putin teoretic ar trebui sa multumeasca si pe cel mai pretentios utilizator de Android deoarece nu cred ca vor mai exista probleme in rularea unui joc sau orice alta activitate pe acest smartphone. Asta daca si sitemul de operare este corect configurat si optimizat decatre producator!

 

Pe langa cei 6 GB RAM, LeTV Le Max 2 va fi dotat si cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996, camera foto Sony cu senzor de 23 MP model IMX300, deschidere f/2.0, autofocus in 0.1 sec si filmare la rezolutie 4K.

Ecranul va avea o rezolutie de 2K la o diagonala de 5.7″, 32 sau  64 GB vor fi disponibili pentru stocare, acumulatorul va avea o capacitate de 4000 mAh, telefonul fiind dotat si cu senzor de amprente plasat sub camera foto, LeTV Le Max 2 fiind complet fabricat din metal.

Se observa o asemanare clara de design intre acest telefon si Huawei Mate 7, pretul noului LeTV Le Max 2 va fi de aproximativ 550$ – data probabila de lansare fiind decembrie 2015.