Iata cum schimbi culoarea in aplicatia de apelare a telefonului

Este vorba pur si simplu de aplicatia “phone” sau “telefon”, depinde in ce limba aveti setat aparatul, aceasta setare este disponibila pentru toate telefoanele cu Lollipop si Marshmallow insa nu cred multi posesori de telefoane cu Android stiu de ea.

Insa, este cazul celor ce nu au un UI customizat de catre producator sau importator, adica pentru acele telefoane ce au sistemul de operare nemodificat. Poate stiti ca este vorba de acel verde destul de ciudat si ce poate deveni uneori chiar plictisitor, vestea buna este ca puteti seta alta culoare direct din meniul telefonului, fara sa aveti acces root sau sa instalati alte aplicatii.

Asa arata culoarea default:

Screenshot_20160727-174208

Daca aveti root si xposed, se pot face mult mai multe insa mi-e greu sa fac un tutorial deoarece aceste module nu sunt chiar pentru toate telefoanele cu Android! Iata insa cum sa scimbam culoarea despre care va vorbeam dar si cum sa schimbam numele cartelei SIM, asta daca dorim sa-i dam alta denumire si daca voi considerati ca este util asa ceva, setarea exista totusi!

Pentru a schimba culoarea, intrati in meniu – setari – SIM Cards si aici apasati pur si simplu pe SIM Slot, in caz ca aveti un dual SIM, poteti sa schimbati culorile aplicatiei de telefonie pentru ambele SIM-uri.

Dupa ce ati apasat pe SIM Cards, apasati pe Color si veti vedea ceva de genul:

Screenshot_20160727-174142

Alegeti culoarea dorita si apoi apasati pe OK, rezultatul va fi urmatorul:

Culoarea in aplicatia de apelare a telefonului:

Pentru a schimba denumirea cartelei SIM, modificati pur si simplu numele in campul SIM Name:

Asta a fost tot, retineti ca noua denumire nu va aparea in alta parte si ca aceste setari pot diferi usor in functie de modelul telefonului si de versiunea sistemului de operare!

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Eroare in Google Play "descarcare in asteptare", cum rezolvam?
More from Cosmin

Meizu Metal 16GB si 32GB, specificatii, preturi si oferta

Meizu Metal 16GB si 32GB, specificatii, preturi si oferta – Meizu Metal este...
Citeste tot

5 Comentarii

  • Buna ziua,
    Mi se pare foarte interesant articolul, insa am incercat si eu pe telefonul meu (Samsung Galaxy A5, modelul 2015) si nu am reusit sa gasesc in setari SIM Cards. Telefonul are Android Lollipop 5.0.2.
    Exista vreo metoda, o alta varianta prin care as putea schimba culorile fara a face root sau xposed telefonului?
    Multumesc.

  • Samsung are o interfata proprie, asta este motivul pentru care nu poti si nici nu cred ca exista setarea in meniul telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *