Oferta zilei – Ochelarii VR Shinecon 3.0 la super pret!

8
DISTRIBUIȚI

Ochelarii VR Shinecon – Aceasta firma se vrea una destul de buna in fabricarea acestor gadgeturi si au chiar mai multe modele in oferta lor, modele ce pot fi cumparate fie din China, fie de la noi din tara. Nu imi dau insa seama daca la randul lor cei de la Shinecon isi fabrica pana la urma singuri marfa sau daca rebranduiesc numai.

Avantajul acestei perechi de ochelari este pretul, magazinul vinde acest produs cu numai 9.99 USD, adica aproximativ 40 de lei, transportul este gratuit si nu veti plati nimic la vama avand in vedere valoarea destul de mica. Sunt fabricati din plastic si disponibili in mai multe culori, au un design destul de interesant si reglaje pentru distanta focala.

ochelari vr shineconn Oferta zilei - Ochelarii VR Shinecon 3.0 la super pret!

Ochelarii VR Shinecon 3.0 nu vin impreuna cu o telecomanda bluetooth, insa aceasta poate fi cumparata separat si poate fi utila mai ales in cazurile in care telefonul nu are giroscop.

Orice pereche de ochelari VR este compatibila cu orice telefon, diferenta este data de giroscop si aici apare problema deoarece nu toate modelele de pe piata au giroscop si ma refer desigur la telefonul mobil. Daca acesta are giroscop, te vei bucura de toate avantajele unei perechi de ochelari deoarece vei avea o senzatie si mai puternica plus ca vei putea folosi si aplicatii speciale sau jocuri.

ochelari vr Oferta zilei - Ochelarii VR Shinecon 3.0 la super pret!

De exemplu, in jocuri poti intoarce capul in orice directie si cu ajutorul giroscopului vei avea senzatia ca faci parte din acel joc si vei fi mai aproape de realitate, daca telefonul tau nu are girsocop atunci te vei multumi cu vizionarea de filme sau continut YouYube. Apropo de YouTube, tot continutul platformei este disponibil in format VR si exista o pictograma in aplicatie ce transforma automat un clip normal intr-unul compatibil. Poti afla daca telefonul tau are giroscop instaland o aplicatie ce detecteaza componentele sau chiar AnTuTu.

ttt Oferta zilei - Ochelarii VR Shinecon 3.0 la super pret!

 

CITESTE SI:  Asa este? Vodafone Pass, aplicatii care nu consuma net!

Revenind la ochelarii VR Shinecon, acestia sunt compatibili cu IOS dar si cu sistemul de operare Android si se potrivesc telefoanelor cu diagonale cuprinse intre 4.7″ si 6″ insa spre deoasebire de alte perechi nu pot fi folositi in timp ce telefonul se incarca si asta deoarece fata de alte modele nu au un spatiu prin care sa poata fi introdus un cablu USB.

Perechea aceasta costa 9.99 dolari si oferta este disponibila in cadrul magazinului tomtop.com, transportul este gratuit pana la noi in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord