Acasă Stiri Android Si Noutati Iata marea surpriza eMag de Black Friday 2015

Iata marea surpriza eMag de Black Friday 2015

3

Iata marea surpriza eMag de Black Friday 2015 – Recunosc ca nu ma asteptam la asa ceva si cred ca nimeni nu se astepta ca de Black Friday, eMag sa comercializeze monede si lingouri din aur cu o valoare totala ce depaseste suma de 1.5 milioane de Euro!

fff Iata marea surpriza eMag de Black Friday 2015

Acestea vor fi puse in vanzare in curand AICI si recunosc ca sunt si eu curios la detalii, preturi, etc!

In fiecare an, de Black Friday, am adus în ofertă un produs inedit, care să arate că online se poate vinde și cumpăra orice. Am vândut în premieră autoturisme și carburanți, iar anul acesta, prin parteneriatul cu Piraeus Bank, vom avea în ofertă lingouri de aur, în continuare una dintre cele mai stabile monede de schimb de pe piețele internaționale”, declară Iulian Stanciu, CEO eMAG. Lingourile sunt de 5, 10 și 20 grame, iar monedele de 7.9881 grame și pot fi cumpărate de pe siteul eMAG exclusiv cu cardul. Fiecare client poate cumpăra lingouri sau monede, pe care le adaugă în coș, ca și în cazul oricărui produs. În ceea ce privește mecanismul de cumpărare, clienții vor primi automat un mesaj imediat după plasarea comenzii. După achiziționarea produselor, clienții vor fi contactați de consultanții băncii Piraeus pentru a stabili pașii următori. Toți cei care au achiziționat lingourile din cadrul ofertei de Black Friday au posibilitatea de a ridica produsele de la sucursalele băncii sau de a le păstra în custodia băncii în anumite condiții”.

Este vorba despre 400 monede (7.9881 grame /buc) din aur de 22 karate si nu mai putin de 1000 lingouri din aur (5/10/20 g/buc) de 24 karate, toate oferite impreuna cu partenerii de la Piraeus Bank, banca ce va oferi detalii clientilor imediat ce acestia vor cumpara aceste monede si lingouri. Plata se va face exclusiv cu cardul bancar.

3 COMENTARII

  1. Dupa 6 dimineata, nu se stie ora exacta. Daca am sti cu certitudine, iti dai seama ca la ce notorietate are eMag ar pica site-ul instant daca ar intra toti deodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here