Acasă Stiri Android Si Noutati Iata motivul pentru care Xiaomi Mi 6 nu are jack audio!

Iata motivul pentru care Xiaomi Mi 6 nu are jack audio!

0
nofollow

Iata motivul pentru care Xiaomi Mi 6 nu are jack audio! Probabil ca sunt destule persoane care nu ar cumpara vreodata un telefon mobil care nu are un jack dedicat castilor, din aceasta categorie fac parte si eu. Insa, producatorii nu sunt totusi de aceeasi parere, cel mai nou exemplu este dat de Xiaomi prin noul lor model, Mi 6.

Compania a explicat de ce a luat aceasta decizie, explicatie cu care ei spera sa lamureasca aceasta problema, trebuie sa stiti insa ca Xiaomi Mi6 nu este singurul telefon care nu are un jack audio.

Iata motivul pentru care Xiaomi Mi 6 nu are jack audio!

Cei de la HTC, Le Eco, Motorola sau Apple, acestia sunt numai cativa dintre producatorii care nu au implementat asa ceva pe unele dintre modelele pe care ei le fabrica.

Asa cum era si normal, exista o serie de dezavantaje pe care un astfel de telefon le are. Castile dedicate unui telefon fara un jack audio nu se gasesc peste tot, sunt mai scumpe si nu se potrivesc restul gadgeturilor sau ai nevoie de un adaptor, asta inseamna un accesoriu un plus si costuri suplimentare.

Este destul de dificil sa asculti muzica atunci cand incarci telefonul, practic nu o poti face fara un adaptor special, din nou inseamna cabluri in plus si costuri suplimentare.

Iata motivul pentru care Xiaomi Mi 6 nu are jack audio!

Iata si cum explica cei de la Xiaomi renuntarea la acest jack audio pe modelul Mi 6:

“Smartphone-urile sunt produse extrem de integrate, iar spațiul intern este prețios. Prin scoaterea mufei pentru căști, putem economisi spațiu pentru alte componente, cum ar fi o baterie mai mare. Audio prin USB Type-C devine din ce în ce mai obișnuit și va continua să ofere o calitate excelentă a sunetului “, au declarat cei de la  Xiaomi pentru publicatia Android Central.

Iata motivul pentru care Xiaomi Mi 6 nu are jack audio!

Personal, nu cred ca este o explicatie prea ok, sunt o multime de telefoane pe piata dotate cu jack audio si cu baterie generoasa sau cu protectie contra apei, setup de tip dual camera si in acelasi timp, chiar o grosime destul de mica.

Cu toate acestea, Xiaomi Mi 6 este mai gros fata de Mi 5, 7.45mm vs 7.25mm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here