Connect with us

Stiri despre telefoane

Care sunt cele mai bune trotinete electrice in 2020?

Published

on

Multi ar putea spune ca “cea mai buna este cea pe care o am sau cea pe care mi-o permit”. Valabil si pentru telefoane mobile, pentru masini, etc. Insa, expertii ne spun altceva si daca acesti experti sunt cinstiti si nu au interese, putem sa-i credem.

Potrivit revistei The Strategist si mai multor experti in domeniu, cele mai bune trotinete electrice in 2020, pot fi vazute in lista de mai jos. Nu stiu exact care sunt criteriile, dar interesant ca nu apare Xiaomi Mi 365. Nu stiu daca este cea mai buna, dar cu siguranta este cea mai populare!

Cea mai buna trotineta (cea mai accesibila).

Advertisement

Glion Dolly este denumirea sa, insa nu cred ca poate fi achizitionata din Romania. Manevrabila, usoara, dar si robusta. Greutatea proprie este de 12.7kg, suporta un utilizator ce are maxim 115kg, timp de incarcare de pana la 6 ore si cu bateria full, are o autonomie de 24km.

Are un acumulator Lithium Ion 36 V, 7.8 Ah, motor de 250W, viteza maxima de 25Km/h si roti de 8 inch. Pretul trotinetei este de 429USD (amazon.com)

Cea mai buna trotineta electrica (cea mai usoara).

Advertisement

E-TWOW Booster Plus S- 2800 de lei costa la evomag.ro, sau daca vreti mai ieftina, 2400 lei pe site-ul producatorului (in Romania). Trotineta poate atinge o viteza de 36km/h, insa este limitata la 25, conform normelor din tara noastra.

Autonomie maxima de 35km, motor 500w, suspensie dubla, display LCD, frane regenerative, lumina LED fata/spate, greutatea maxima suportata fiind de 125kg.

Cea mai buna trotineta electrica (la capitolul autonomie).

Advertisement

Daca sunteti in cautarea unei trotinete capabile sa ofere o distanta de deplasare cat mai mare cu un singur “plin”, se pare ca aceasta ar fi alegerea.

Adica Segway Ninebot KickScooter Max, autonomie 65 km la o viteza maxima de 25 km/h. Capacitatea acumulatorului de 13.12 (551Wh), masa proprie de 19kg, propulsie pe roata din spate, sistem de franare dual, aplicatie si display LED. Pretul in Romania este de 3850 lei.

Cea mai buna trotineta electrica (pentru persoane supraponderale).

Advertisement

Daca te inscrii cu usurinta in aceasta categorie de persoane, probabil va trebui sa cauti o trotineta mai rezistenta, capabila sa transporte greutati mai mare. Se pare ca exista una, Magnum IMAX S1+.

Pretul este de 999 USD (nu se gaseste in Romania), dar are avantajul de a putea sustine persoane care ajung sa cantareasca pana la 240 kg. Autonomia este de invidiat in conditiile date, aproape 30km cu bateria incarcata!

Cea mai buna trotineta electrica (limuzina trotinetelor).

Advertisement

Conform expertilor, cea mai confortabila trotineta are numele de Inokim OX. Nu este deloc accesibila, pretul ajunge in Romania pana la 6490 lei! Viteza maxima de 25 km/h, motor de 800W si frana pe tambur.

Display digital, acumulator de 57.6V/20.8Ah si o autonomie de invidiat, pana la 100km! Roti pneumatice de 10×2.5 inch, timp de incarcare de aproximativ 6 ore si suporta o greutate de transport de 120 kg.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Louis

  iulie 20, 2020 at 11:13

  Nu punem si link catre sursa articolului de la care am furat topul asta?

 2. Anonim

  iulie 20, 2020 at 14:22

  Modelele Quickvolt ar avea și ele loc între alegerile unei trotinete bune și accesibile: de ex QUICKVOLT 10, 600W

  https://quickvolt.ro/trotineta-electrica-quickvolt-10-600w

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des