Acasă Stiri Android Si Noutati Iata primele poze reale cu Samsung Galaxy S7 si S7 Edge!

Iata primele poze reale cu Samsung Galaxy S7 si S7 Edge!

2

Iata primele poze reale cu Samsung Galaxy S7 si S7 Edge! – Exact cum ma asteptam, nu exista o trecere spectaculoasa la nivel de design de la S6 la S7, principalele modificari se pare ca le vom vedea in interiorul celui mai asteptat telefon din 2016, Galaxy S7 si S7 Edge vor fi lansate cel mai probabil in cadrul MWC 2016 din Barcelona, Spania.

Am tot amanat sa scriu articole despre aceste doua telefoane, este plin internetul de la noi de tot felul de titluri, multe site-uri au inceput sa scrie despre aceste telefoane inca de acum un an, din pacate aproape toate articolele fiind porcarii si scrise exclusiv pentru trafic. Din respect pentru cititorii androidro.ro, nu am facut asta si nici nu voi prezenta de acum incolo stiri ce nu au nicio legatura cu realitatea, fie ca vorbim despre S7, S8, iPhone 7, Xperia Z6 sau tot felul de telefoane ce urmeaza sa iasa pe piata.

Am citit articole publicate la cateva zile distanta pe diverse siteuri de la noi, un articol care practic il contrazice pe urmatorul sau invers, toate cu titluri precum “se pare ca…” “este posibil ca…” “o sursa dezvaluie…” “Samsung Galaxy S7 ar urma sa”

Samsung Galaxy S7 si S7 Edge, asa cum vor arata ele (@evleaks), specificatii tehnice 100% reale sau oficiale nu avem!

er

444

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here