Acasă Stiri Android Si Noutati Cand convorbirile nelimitate nu sunt nelimitate la Telekom, inregistrare audio

Cand convorbirile nelimitate nu sunt nelimitate la Telekom, inregistrare audio

16

Cand convorbirile nelimitate nu sunt nelimitate la Telekom, inregistrare audio – Trebuie sa stiti de la inceput ca personal NU sunt abonat la Telekom, nu am fost pana acum si clipul de mai jos este gasit pe platforma YouTube!

In caz ca nu stiti pana acum, desi clipul este viral cu peste 290.000 vizualizari in cateva zile, un abonat Telekom se cearta cu un operator de la serviciul de relatii cu clientii, abonatul sustine ca cei de la Telekom au blocat accesul in retea clientului deoarece acesta a vorbit la telefon mai mult de 24 ore intr-o zi, cu toate ca ziua are 24 de ore!

Din cate inteleg, abonatul are sau avea un abonament nelimitat, clipul este recent, postat pe 22.01. 2016:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=1Fr1P3La9jo[/wpsm_video]

Concluzia o trageti singuri, eu nu dau verdicte mai ales ca nu cunoastem pana la urma detaliile contractuale, insa din convorbire reiese clar faptul ca abonatul are abonament nelimitat!

16 COMENTARII

  • Nu iau apararea companiei, iti dai seama dar gandeste-te ca ala folosea mai mult decat o singura conexiune pe releu. Acum daca un sfert dintre abonati ar face conferinte cu 2 sau mai multi interlocutori, releele n-ar mai duce toate conexiunile si ar aparea “retea ocupata”. Bine, este un scenariu fictiv, dar posibil la un momendat in contexul abonamentelor nelimitate.

  • Tu vorbesti 24 de ore. Dar fiind vorba de 3 prieteni simultan. Daca ai vorbii separat ar insemna 24 cu un prieten, 24 cu alt prieten, 24 cu alt prieten. Toate insumate … Ori ca le face pe rand ori in acelasi timp, el a profitat.
   Poate avea nelimitat. Cine naiba vorbeste la telefon 15 ore pe zi. Poate fii CALL CENTER si tot e ok.
   Dar ce-a facut omu n-a fost ok.

   În secțiunea de ”Termeni și Condiții” este specificat că tentativele de fraudă și abuzul pot fi pedepsite. De exemplu, în acest extras din condițiile folosirii unei cartele PrePay de la Telekom se regăsește următoarea definiție: ”«Frauda» reprezintă orice acțiune sau inacțiune a Utilizatorului care (i) constituie o încălcare sau o tentativă de încălcare a obligațiilor sale de utilizare sau legale, cu intenția de a produce fie companiei Telekom Romania Mobile fie unui terț, un prejudiciu de orice natură sau de a obține un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul sau (ii) are drept consecință producerea unui asemenea prejudiciu sau obținerea unui asemenea avantaj”.

 1. asa trebuie sa facem cu astea de la cosmote imi fac abonament de 50 e imi iau un tel scump vb in alta retea nonstop pana imi opreste abonamentu si aSA am scapat de abonament cred ca este cel mai bun lucru

 2. Salut,
  Poți sa vorbești mai mult de 24 de ore în 24 de ore făcând conferință și utilizând serviciul de apel în așteptare.
  Dacă x suna pe y și intre timp suna și pe z poți efectua o convorbire de 48 de ore. Acest abonat a fost deconectat deoarece suna în rețeaua Vodafone pe mai multe numere pentru a produce internet și credit pentru achiziție telefon în rețeaua Vodafone.
  Te salut

 3. sall stiu ca asta este scopu dar totusi cei de la telekom nu prea stiu de capu lor daca as dori sa inchid abonamentu inainte de termen nu se poate dar ei pot sa faca ce vor

 4. Deci in dictionarul Telekom apare clar explicat : aveti nelimitat 24 ore/zi nu 25,26,27 ore /zi. Problema reală este : dacă te atunci pe piată cu nelimitat atunci explică clar in contract . Nu te razboi cu Vodafone prin clientii care folosesc serviciile lor. Asta ar fi realitatea restul : Români mintiti.

 5. Numai la noi in Romania se poate face asa ceva …suntem mintiti de toti si furati de toti si la fel facem si noi, incercam prin orice mijloc sa furam sa facem o smecherie etc….numai la noi nelimitatul e limitat…numai noi ne batem cu pumnul in piept ca avem dreptate ca d-l din inregistrare care clar a facut conferinta mai mult ca sigur pe cartele prepay, mi scarba cand aud /vad asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here