baterie

Iata si o camera sport de actiune ce seamana cu o lanterna, are si pret mic!

Iata si o camera sport de actiune ce seamana cu o lanterna, are si pret mic!

Acest produs l-am gasit tot pe camfere.com, magazin de unde culeg zilnic informatii si va prezint diverse modele de camere de actiune, de data aceasta am ales un produs ceva mai neobisnuit la capitolul design, este vorba de o camera video de actiune cu un aspect ceva mai ciudat dar intereant.

Nu prea am inteles cum se numeste acest produs, se pare ca nu are un anume brand in spate, pretul este unul destul de mic, magazinul il vinde contra sumei de 33.99 dolari si ca de fiecare data, puteti folosi si cuponul camfere, cupon ce scade pretul acestui produs cu inca 5%.

d3476-1-d76derd

Arata destul de interesant, pare destul de mica si de comoda, din imaginile de prezentare gasite pe site imi dau seama ca vine la pachet si cu mai multe accesorii de prindere, vad ca poate fi montata pe o casca, o bicicleta sau motocicleta, la parbrizul masinii sau la incheietura mainii, seamana destul de mult cu o lanterna, aceste accesorii sunt incluse in pret.

d3476-1-453

Daca in cazul camerelor sport clasice aveam la dispozitie o carcasa de protectie contra apei sau contra socurilor, de data aceasta, camera nu are nevoie de asa ceva deoarece producatorul spune ca este rezistenta la apa, carcasa este fabricata din metal si lentilele sunt realizate dintr-un material special. Nu cred ca este vorba totusi de ceva nemaipomenit, trebuie sa avem in vedere totusi si pretul acestui produs.

Asa cum vedem si in poze, aceasta camera nu este dotata cu un display si nici nu are conectivitate WiFi, are totusi un orificiu pentru reset, slot pentru cardurile de memorie si USB.

Inregistrarea se face la rezolutii HD 720p, format AVI si 30 cadre pe secunda, senzorul este de 8MP si lentilele cu deschidere de 120 grade, pozele sunt capturate in format JPG, este rezistenta la apa si la socuri, bateria are o capacitate de 180 mAh, greutatea este de 69 grame iar lungimea de 10cm.

Oferta completa pentru acest model poate fi vazuta direct in pagina magazinului, nu uitati de cuponul camfere ce reduce putin pretul. Legat de camfere.com, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.