baterie

Pareri Wrong Turn 7 (2021) The Foundation, destul de bun filmul

Pareri Wrong Turn 7 (2021) The Foundation, destul de bun filmul

Pareri Wrong Turn 7 (2021) a fost lansat recent si deja este disponibil online. Probabil ca ar fi rulat in cinematografe, dar situatia actuala face putin probabil acest lucru. Insa, este disponibil spre descarcare si vizionare, sursele sunt multe si le stiti voi, nu prea pot sa le spun aici 🙂

26 ianuarie 2021 este data la care a aparut partea a 7-a si sincer sa fiu, ma asteptam sa fie cea mai slaba. Cam asa se intampla cu majoritatea productiilor. Primul film este cel mai bun, apoi povestea este repetata dar isi pierde din farmec. Eu le-am vazut pe toate, sunt oarecum un fan al firmelor horror.

 Pareri Wrong Turn 7 (2021)

Wrong Turn 7 (2021) ramane un film ce face parte din aceasta categorie, dar scenele de groaza nu sunt multe si pot fi numarate pe degete. Daca inchidem ochii 5 minute in total, trecem peste, asta in cazul in care vrem sa evitam momentele acestea. Filmul are o ora si 50 de minute.

Wrong Turn 7 (2021) – trailer

Actiunea incepe din prima secunda, nu exista intro si nici macar denumirea filmului nu este afisata in primele cadre. Abia la final aflam distributia si numele filmului, actiunea dureaza practic pana in ultima secunda. Trailerul de mai sus nu spune foarte multe si bine face, adica nu dezvaluie foarte mult.

5.4 este momentan nota pe IMDB, posibil sa mai creasca pe masura ce se strang mai multe voturi, posibil si sa mai scada. In orice caz, cred ca este cea mai reusita versiune, poate fi pusa alaturi de prima, chiar daca nu exista legatura directa intre filme.

Dar se pastreaza oarecum tiparul. Adolescenti care pleaca intr-o excursie in munti si incep sa fie urmariti si atacati. De data aceasta grupul de amici trebuie sa se confrunte cu „Fundația”, o comunitate de oameni care traiesc in munți de sute de ani si care au devenit extrem de ostili fata de straini.

Charlotte Vega

Pareri Wrong Turn 7 (2021) The Foundation, destul de bun filmul

Actrita principala (Charlotte Vega) isi intra bine in rol si chiar joaca destul de bine, asta este impresia pe care mi-a last-o. Iti transmite emotie si suspans, elemente ce nu lipsesc deloc din film. Productia a fost anuntata in octombrie 2018 iar filmarile au inceput in Ohio la data de 9 septembrie 2019. Scenariul a fost scris chiar de catre  Alan B. McElroy, cel ce s-a ocupat si de primul film (2013) din aceasta serie.

Intr-un rol negativ, apare in film si Daisy Head. Este chiar fiica actorului Anthony Head, care a jucat alaturi de Eliza Dushku, actrita principala din primul Wrong Turn (2003) si in multe episoade din serialul Buffy Spaima Vampirilor.

Ramane totusi un film horror, asta inseamna ca nu va fi apreciat de toata lumea. Insa, impatimitii genului probabil ca il vor gusta din plin mai ales ca finalul este si el plin de suspans si abia in ultimele secunde afli deznodamantul.