Acasă Stiri Android Si Noutati iHunt are si o categorie de telefoane chinezesti resigilate, iata preturile!

iHunt are si o categorie de telefoane chinezesti resigilate, iata preturile!

4

iHunt are si o categorie de telefoane chinezesti resigilate! Magazinul iHunt.ro, principalul distribuitor si importator din Romania a telefoanelor chinezesti are de acum si o categorie de resigilate, asta inseamna ca teoretic, putem achizitiona la un pret si mai bun aceste telefoane care sunt cu specificatii bune si cu preturi ok de cele mai multe ori.

Insa, asta inseamna ca aceste telefoane au fost inainte la alti utilizatori si acestia au returnat produsele din diferite motive, insa garantia se pastreaza, cu alte cuvinte, daca veti cumpara un telefon resigilat, veti avea parte si de garantie.

rt iHunt are si o categorie de telefoane chinezesti resigilate

iHunt are si o categorie de telefoane chinezesti resigilate! Pentru moment, am vazut numai 7 telefoane ce sunt in categoria celor resigilate, este vorba de un UMi Super in diverse variante de culoare, un Blackview Ultra Gold, Elephone P9000, Elephone S3, Ulefone Future si un Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Daca va intrebati in ce stare sunt, gasim raspunsul chiar acolo, iata cateva exemple “Produs cu mici urme de folosire si cutie murdara, cu ambalajul original deschis. Se livreaza fara incarcator” sau “Produs cu ambalajul original deschis, fara folia de protectie fata/spate” sau “Produs cu mici urme de folosire, cu ambalajul original deschis.”

ty iHunt are si o categorie de telefoane chinezesti resigilate

iHunt are si o categorie de telefoane chinezesti resigilate! Desigur ca ne intereseaza si preturile produselor si vrem sa stim daca ele sunt mai mici fata de produsele noi, adica fata de cele sigilate. Nu am comparat preturile cu cele din cadrul altor magazine, nu m-am uitat nici macar pe eMag, am ales tot din oferta lor cateva exemple pentru a vedea care este diferenta:

UMi SUPER nou costa 1099 lei (review in romana aici) si resigilat costa 925 lei, in China costa in jur de 760 lei si teoretic fara garantie (oferta)

Ulefone Future costa de nou pe iHunt 1150 lei (review in romana aici) si resigilat costa 975 lei. In China, acelasi telefon costa 950 lei (oferta)

Elephone P9000 costa nou 1299 lei pe iHunt si resigilat 999 lei, in China el costa putin peste 700 lei, oferta aici

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here