Acasă Firmware LG Custom ROM LG G3 Marshmallow sau cum il transformi intr-un LG G5!

Custom ROM LG G3 Marshmallow sau cum il transformi intr-un LG G5!

14

Custom ROM LG G3 Marshmallow sau cum il transformi intr-un LG G5! Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa va faceti dintr-un LG G3 un veritabil LG G5, desigur ca ma refer numai la nivelul sistemului de operare, acesta va fi practic aproape identic cu cel de pe LG G5 iar versiunea de operare va fi Android Marshmallow. Este vorba de Fulmics ROM 6.5 si absolut toate functiile telefonului functioneaza asa cum trebuie, eu am instalat acest ROM pe un LG G3 D855, insa functioneaza si pe restul modelelor:

dsc_0902

 • Korean SKT model (F400S)
 • Korean LGU model (F400L)
 • Korean KTF model (F400K)
 • AT&T model (D850)
 • T-Mobile model (D851)
 • Canadian model (D852)
 • International model (D855)
 • Sprint model (LS990)
 • U.S. Cellular model (US990)
 • Verizon model (VS985)
 • Dual Sim LTE model (D856)
 • Dual Sim TD-LTE model (D857)
 • Dual Sim 4G LTE model (D858)
 • China Mobile Dual Sim LTE model (D858HK)
 • China Telecom Dual Sim TD-LTE model (D859)

Custom ROM LG G3 Marshmallowdsc_0903

Nu conteaza ce ROM ati avut inainte pe telefonul vostru, eu am avut un firmware oficial, l-am rootat simplu (aveti tutorial AICI) si apoi am instalat un custom recovery cu ajutorul aplicatiei TWRP Manager pe care o descarcati din Google Play. Dupa ce am facut root si am instalat TWRP, am intrat in noul mod recovery si am facut full wipe.

Descarca Fulmics ROM 6.5 si copiaza-l in memoria telefonului!

Custom ROM LG G3 Marshmallow

dsc_0904

Cum se intra in TWRP recovery pe LG G3?

Opriti telefonul, asteptati cateva secunde, apasati volum jos si power pana vedeti primul logo, apoi apasati din nou pe cele doua butoane pana veti vedea primul mesaj de factory reset. Acolo veti confirma ca doriti sa faceti factory reset pe Lg G3, insa, sistemul va reporni in modul TWRP.

Aici, spuneam ca trebuie sa faceti full wipe:

Wipe – advanced wipe – bifati dalvik / art cache, system, data si cache, insa nu bifati si internal storage sau micro sd card! 

Apoi, instalati fisierul ce contine acest ROM, el are o instalare simpla de tip “aroma” si nu aveti cum sa incurcati nimic pe acolo. Trebuie numai sa selectati din lista modelul de LG G3 pe care-l aveti! La prima bootare, va trebui sa asteptati mai mult!

Custom ROM LG G3 Marshmallow

Din cate imi dau seama, totul functioneaza bine pana acum pe Fulmics ROM 6.5, aceasta versiune este lansata chiar in septembrie 2016. Mai jos, vedeti un clip video cu un LG G3 ruland acest custom ROM dar si o galerie foto cu meniul telefonului. Daca aveti intrebari sau nu va descurcati cu instalarea, va raspund cu drag in rubrica de comentarii, acest ROM a fost vazut prima oara pe xda.

Citeste si : Cum mi-am facut dintr-un Samsung Note 3 un Note 7 prin custom ROM

14 COMENTARII

 1. Si eu am mers pe Fulmics pana acum, mai ales ca este facut de un roman.
  Acum am N&N 9.0 si mi se pare peste, singura problema a mea este ca nu pot sa ascund icoana de la baterie si nu pot nici sa pun ceasul pe mijloc. 🙂

 2. Si eu am mers pe Fulmics pana acum, mai ales ca este facut de un roman.
  Acum am N&N 9.0 si mi se pare peste, singura problema a mea este ca nu pot sa ascund icoana de la baterie si nu pot nici sa pun ceasul pe mijloc. 🙂

 3. Am incercat sa ii instalez coustm rom original ,am urmat toti pasi dar la mine telefonul nu ramane in firmware update, imi apare ecranul negru si pe pc aplicatia nu mi-l gaseste.

 4. Probabil ca fac o greseala,dar cand apas pe volum + si conectez cablul telefonul nu intra in firmware update ,iar sus in dreapta imi scrie ceva ce dispare repede,si ecranul ramane negru,doar ledul clipeste cand rosu cand albastru.

 5. Buna! Am un LG Dual Sim 4G LTE model (D858) si as dori sa stiu daca exista vreo firma sau persoana specializata in astfel de treburi la care as putea apela, sigur, contra cost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here