Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt Smart AC Controller, termostat inteligent pentru aerul conditionat

Published

on

iHunt Smart AC Controller, termostat inteligent pentru aerul conditionat, este ca mai nou produs care intra in oferta companiei si care deja poate fi cumparat la un pret de numai 199 lei. Haideti sa vedem ce face acest mic gadget si la ce sa-l utilizam de fapt.

Majoritatea locuintelor sunt dotate cu aparate de aer conditionat si cred ca aproape toate sunt mai banale. Nu capacitatea de a raci (sau a incalzi) o camera este problema lor, aceste dispozitive sunt destul de limitate si nu ofera chiar multe functii. Sau daca le ofera, trebuie sa le faci prin intermediul unei telecomenzi care sa fim sinceri, de multe ori te incurca.

iHunt Smart AC Controller

Aici intervine iHunt Smart AC Controller, un dispozitiv care adauga mai multe functii aparatului de aer conditionat. Dintr-unul banal, il transforma intr-unul super inteligent si care poate fi controlat cu ajutorul unui telefon mobil, exista chiar si o aplicatie dedicata, una gratuita.

Advertisement

iHunt Smart

Interesant este prin intermediul acestui dispozitiv poti porni aerul conditionat de oriunde te-ai afla. Daca esti la serviciu si vrei ca atunci cand ajungi acasa sa gasesti in apartament o temperatura pe placul tau, poti scoate din buzunar telefonul mobil si de la distanta poti porni, seta si regla aparatul de aer conditionat.

iHunt Smart AC Controller, termostat inteligent pentru aerul conditionat

In plus, iti ofera posibilitatea de a seta anumite profile predefinite, poti da comenzi vocale cu ajutorul asistentilor Google sau Alexa, ai o privire asupra filtrelor instalate in aparat, poti seta temperatura, il poti porni sau opri, iti arata umiditatea din aer, iti ofera posibilitatea de a gestiona timpul de functionare a aparatului, poti inclusiv sa-ti faci un plan de tip family sharing.

AC Controller ihunt

De subliniat ca este compatibil cu o gama larga de producatori, iHunt Smart AC Controller poate fi folosit cu aparate de aer conditionat produse de Fujitsu, Hisense, Haier, Vortex, Gree, Panasonic, Samsung, Electrolux, Toshiba, Whirlpool, LG, Hitachi, Midea, Mitsubishi, Lennox, Pioneer, Mrcool, Chigo, Daikin, York. Oferta este AICI, 199 lei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171