Connect with us

Stiri despre telefoane

Peste numai cateva zile, Facebook va renunta la vechea interfata

Published

on

Peste numai cateva zile, Facebook va renunta la vechea interfata si este vorba despre cea pe care o folosim atunci cand ne deschidem PC-ul. Este interfata care in Romania a inceput sa apara in luna martie 2020, aceasta oferind si suport pentru modul intunecat.

Peste numai cateva zile, Facebook va renunta la vechea interfata

Chiar daca noul aspect nu este pe placul tuturor utilizatorilor, nu va mai exista posibilitatea de a reveni la vechiul aspect, optiunea respectiva fiind dezactivata.

Dar sunt si vesti bune, interfata noua vine cu promisiunea de a fi mai rapida si mai moderna, fonturi de dimensiuni mai mari si iconite rotunjite si mai frumoase. Din pacate, pana in acest moment, aplicatia pentru telefoanele mobile cu Android nu se bucura de un astfel de tratament.

Advertisement

Chiar daca primeste actualizari destul de dese, nu primim inca o interfata intunecata. Cred ca este una dintre putinele aplicatii populare care inca nu au facut trecerea catre modul dark.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des