Connect with us

Stiri despre telefoane

Imagini ce par reale cu noul Samsung Galaxy S9 Plus

Published

on

Imagini reale cu noul Samsung Galaxy S9 Plus apar pe Weibo (retea de socializare din China) si stim ca aceasta retea de socializare este o sursa sigura. De multe ori, randarile sau imaginile aparute pe Weibo s-au dovedit ca fiind reale.

Samsung Galaxy S9 Plus este surprins acum in culoarea albastra, “cottage version”.  Stim ca Samsung isi numeste de obicei culorile un pic diferit, Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue, Maple Gold, Rose Pink, etc . Este totusi adevarat ca aceste imagini ar putea fi foarte bine false, sau poate fi vorba chiar de un prototip mai vechi al telefonului și nu neaparat de versiunea finala.

Samsung Galaxy S9 Plus va fi lansat in cadrul Mobile World Congress din Barcelona, ​​Spania. Telefonul ar putea fi dezvaluit in data de 25.02.2018, asta inseamna la conferinta de presa oficiala ce va avea loc cu o zi inaintea deschiderii MWC 2018. Iata si alte imagini cu noul Samsung Galaxy S9 Plus:

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des