Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei anunta in Romania un monitor FullView cu pret mic

Published

on

Huawei anunta in Romania un monitor FullView cu pret mic si mai presus de toate, este primul lor monitor de acest gen care poate fi cumparat din tara noastra. FullView este numai un termen de marketing, pe intelesul nostru ar insemna un display edge to edge, adica cu margini cat mai inguste.

Pretul este bun, poate ca am exagerat in titlu cand am spus “mic”. Insa 899 lei nu mi se pare un cost mare pentru un monitor de 23.8″ si mai ales unul fabricat de o companie mare. Pa langa acest comunicat de presa, am mai primit inca unul prin care ne anunta lansari noi in data de 31.03.2021. Sa fie oare telefoane mobile? Asteptam…

HUAWEI Display 23.8″ va fi disponibil în magazinele Huawei și în rețelele partenere, începând cu data de 2 aprilie, la prețul recomandat de 899 lei. Consumatorii care își vor achiziționa dispozitivul în luna aprilie vor beneficia de o reducere în valoare de 200 lei, aplicată prețului de vânzare recomandat.”

Advertisement

Oferta pare si mai buna pentru perioada lunii aprilie 2021, monitorul va putea fi cumparat la pretul de numai 699 lei. Iata detaliile oficiale, ele sunt extrase din comunicatul de presa:

Primul monitor Huawei de pe piață se remarcă printr-un design unibody, elegant și minimalist, prevăzut cu trei rame subțiri de până la 5,72 mm, pentru un raport ecran-corp de 90%, care oferă o zonă de afișaj extinsă pentru productivitate sporită. Panoul IPS de 23,8 inci prezintă o rezoluție Full HD (1920×1080), 72% din gama de culori NTSC, un raport de contrast de 1000:1 și un unghi larg de vizualizare de 178 de grade.

Monitorul oferă astfel o calitate premium a imaginii și afișează orice conținut – de la imagini de înaltă rezoluție până la videoclipuri Blue-ray cu detalii vii, pentru o experiență vizuală captivantă. De asemenea, grație designului subțire, monitorul ocupă puțin spațiu în locul în care este amplasat.

Advertisement

În plus, noul HUAWEI Display 23.8” dispune de o funcție de protecție oculară dovedită științific prin certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și certificarea Flicker Free.

Monitorul HUAWEI 23.8” poate fi conectat cu ușurință la alte dispozitive mobile și computere, oferind astfel posibilitatea de a fi folosit și ca o extensie a acestora, ceea ce le permite utilizatorilor să beneficieze de un afișaj mult mai generos, esențial în diverse activități profesionale sau de divertisment.

Instalarea monitorului HUAWEI Display 23.8” este foarte simplă. Beneficiind de un suport cu bază compactă, acesta poate fi înclinat cu ușurință pentru o experiență de vizualizare confortabilă sau pote fi suspendat pe perete, datorită designului care respectă standardele de montare VESA.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des