Acasă Telefoane Chinezesti Inca o lansare noua in China, DOOGEE X5 MAX. Dar de ce...

Inca o lansare noua in China, DOOGEE X5 MAX. Dar de ce MAX?

4

Inca o lansare noua in China, DOOGEE X5 MAX. Dar de ce MAX? – Asta vom incerca sa aflam si noi in cele ce urmeaza, de unde vine acest MAX. Inainte de asta, trebuie sa va reamintesc ca numai aici va aduc zi de zi noutati legate de telefoanele chinezesti, toate sunt pe placul meu si recomand sa le cumparati in cazul in care bugetul nu va permite sa sariti direct la un LG G5 sau un S7 sau de ce nu, un Huawei P9.

doogee x5 max 1 Inca o lansare noua in China, DOOGEE X5 MAX. Dar de ce MAX?

Ok, atunci cand am vazut denumirea acestui nou telefon, imediat m-am gandit la un telefon cu ecran de 6″ si sunt un devorator de astfel de detefoane, insa nu, nu este vorba de 6″ si nici macar de 5.5 inci. Ei bine, DOOGEE X5 MAX este dotat cu un display de numai 5″ (daca pot spune asa) insa, cred ca titulatura de MAX vinde de la capacitatea acumulatorului, nu mai putin de 4000 mAh.

Ceea ce ar fi fara discutii un mare atu, asta daca se dovedeste ca aceasta capacitate este reala si nu trecuta in specificatii ca sa ne atraga cu ceva. Pana la proba contrarie, acest smartphone are un pret mic, asa cum ne-am obisnuit deja si specificatii tehnice excelente, asta numai raportat la pretul sau. Legat de design, nu pare cel mai frumos telefon din lume, insa este o parere personala.

Inca o lansare noua in China, DOOGEE X5 MAX. Dar de ce MAX?

Iata si cu ce dotari se lauda DOOGEE X5 MAX:

[komper pid=152 category=1]

rrr Inca o lansare noua in China, DOOGEE X5 MAX. Dar de ce MAX?

Daca ar fi sa tragem o concluzie, am aprecia fara indoiala ca cei de la Doogee au dotat modelul X5 MAX cu un acumulator de 4000 mAh, senzor de amprente si sunet stereo (conform specificatiilor), asta in conditiile in care este un telefon ieftin totusi. Ca sa va zic si un mic secret, telefonul este deja in drum spre mine si sper sa vi-l prezint cat mai repede. Pana atunci, oferta completa este AICI, disponibil pe alb sau negru.

4 COMENTARII

  1. Ogs. One glass solution. Cand il crapi…schimbi tot. Am avut un alt telefon adus direct din china(iOcean). Usor crapat displayul. A trebuit schimbat tot. Greu de adus piese. La toate service urile au spus ca sunt cele mai putin ” fiabile” tipuri de ecrane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here