Acasă Review gadget REVIEW, incarcare rapida wireless pe telefon cu numai 10 USD!

REVIEW, incarcare rapida wireless pe telefon cu numai 10 USD!

5

Incarcare rapida wireless pe telefon – Am primit de la gearbest acest mic dispozitiv si elegant in acelasi timp, pretul unul este foarte mic si isi face treaba asa cum trebuie. Prea multe nu ar fi de zis deoarece este simplu. Il bagi in priza si telefonul se incarca via wireless, insa am sa dezvolt putin subiectul deoarece asa cum veti vedea in cele ce urmeaza, exista si ceva limite, insa si acestea pot fi trecute simplu si ieftin.

Prectic, dispozitivul pe cere-l vedeti in clipul de review si in poze este special pentru telefoanele care deja suporta din fabrica acest standard de incarcare wireless, pentru restul aveti nevoie de un mic receiver ce poate fi si el cumparat destul de ieftin (4 sau 5 dolari) si astfel orice telefon devine compatibil cu acest standar elegant si moden de incarcare.

Incarcare rapida wireless pe telefon

Vorbim putin despre dispozitivul in sine si apoi despre telefoanele compatibile direct cu acest incarcator dar si cum putem avea disponibila aceasta tehnologie pe toate telefoanele, indiferent de platforma folosita!

Acest incarcator wireless este unul care arata chiar bine, este destul de mic si de subtire, bine finisat si fabricat, standard IP 55 ce-i confera protectie contra apei, prafului sau a socurilor, are un pret ce se invarte in jurul sumei de 7 dolari, LED-uri de semnalizare ce pot fi oprite sau pornite si cablu de incarcare in colet.

Este totusi recomandat sa se foloseasca incarcatorul si cablul original al telefonului, de retinut ca acest dispozitiv pentru incarcarea wireless nu vine si cu un incarcator dedicat, este o solutie ideala in caz ca telefonul vostru are o problema si refuza sa se incarce.

Va trebui insa sa folositi orice incarcator USB dar este recomandat sa-l folositi pe cel original al telefonului. Incarcarea se realizeaza simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati telefonul pe incarcator si totul este gata, ledurile semnalizand acest aspect.

Clipul video de mai jos va va lamuri cu siguranta:

Acum vorbim si despre telefoanele ce suporta direct incarcarea fara sa mai fiti nevoiti sa folositi si acel receiver despre care va vorbeam la inceput, va spun numai cateva modele si inainte sa va decideti daca vreti sa cumparati acest gadget, recomand sa verificati daca este compatibil sau nu dispozitivul vostru, puteti intreba asta direct in pagina de produs de pe gearbest.com.

Avem telefoanele iPhone, samsung Galaxy S7 sau S7 Edge, S6 si S6 Edge, LG G4, LG G3, Galaxu Note 5, Motorola Droid Turbo 2, Google Nexus 5, Google Nexus 6, Nexus 6, Galaxy S5, Note 4, Galaxy Alpha, Note 3, Galaxy S4 dar si multe altele.

rrr

In caz ca nu aveti unul dintre telefoanele compatibil se poate rezolva cumparand ceva de genul asta si astfel rezolvati simplu. Acest dispozitiv se lipeste in interiorul carcasei spate a telefonului si se mufeaza la USB.

Ok, toate dispozitivele de acest gen sunt in acest link iar incarcatorul wireless prezentat de mine este acesta.

5 COMENTARII

  1. De ce spui ca e “rapida”? Scrie pe dispozitiv acest lucru ?

    Eu caut pentru un S6 si nici Samsung nu are cu “fast charge” la wireless.

    De aceea, ma indoiesc ca acest universal charger sa fie “fast charger”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here