Connect with us

Review gadget

Incarcator wireless transaparent CROSSBEATS TURBO

Published

on

Incarcator wireless Crossbeats Turbo transparent – Impreuna cu perechea de casti CROSSBEATS TORQ ce se incarca si wireless, am primit si acest incarcator wireless. Si avand in vedere ca multe dintre telefoanele mobile existente pe piata se incarca fara fir, de ce sa nu avem in casa si un astfel de charger, adica unul ce incarca fara cablu un smartphone.

Sunt multe modele pe piata, mai mari sau mai mici, mai puternice sau mai lente. Insa, acesta se remarca prin constructia mai inedita. Ne lasa sa vedem cam ce se intampla in interior, observam aproape toate componentele si are un inel albastru LED, unul ce ofera un efect luminos placut mai ales noaptea.

Incarcator wireless Crossbeats Turbo

Incarcator wireless Crossbeats Turbo

Pretul lui este de 119 lei, dar prin acest link veti primi o reducere de 10 procente, una care se aplica automat in cosul de cumparaturi. Sa vedem acum ce specificatii tehnice are si cum este construit.

  • Chipset Qualcomm QCC3020
  • Tehnologie Fast Charge 7.5W pana la 10W
  • Senzor de control al temperaturii integrat
  • Indicator smart LED, indica statusul incarcarii si a starii bateriei telefonului
  • Tehnologia de detectare a corpurilor straine Foreign Body Detection ce nu declanseaza incarcarea atunci cand dispozitiv este plasat pe carcasa
  • Greutate: 81.6g

Interesant este ca spre deosebire de alte incarcatoare cu tehnologie wireless, acesta detecteaza repede telefonul si il poti aseza oriunde pe suportul de incarcare, iar iaceasta va incepe imediat. Carcasa transparenta a bobinei de cupru trimite de 2 ori mai mult curent.

Incarcator wireless Crossbeats

Incarcator wireless Crossbeats transparent

Este fabricat complet din plastic si are o grosime de 8mm. Este finisat destul de ok, insa nu as spune neaparat premium. Vedeti si voi din pozele de mai jos despre ce este vorba. In pachetul de vanzare, am intalnit incarcatorul, materiale promotionale si un cablu de incarcare (destul de lung) de tip USB TIP-C.

Advertisement

Este un incarcator wireless ceva mai modern fata de multe altele de pe piata, carcasa transparenta si cu acel ring-LED inteligent il fac atractiv.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des