Connect with us

Tutoriale telefon

Ce inseamna si ce face functia Daydream prezenta in meniul telefoanelor?

Published

on

Stiai ca in meniul oricarui telefon cu Android exista o functie numita “Daydream” sau “Vis cu ochii deschisi”? In meniul de setari – display exista aceasta functie si este un fel de “allways on” de pe telefoanele (unele) Samsung, insa functia exista si pe noile modele de la LG.

Insa, “Daydream” sau “Vis cu ochii deschisi” este putin diferita pe restul telefoanelor cu Android fata de modelele produse de companiile celebre si este posibil ca functia sa fie ascunsa pe unele telefoane ce au un UI mai customizat.

Este descrisa si ca un fel de “screen saver” pe un telefon cu Android si nu functioneaza decat atunci cand telefonul este andocat sau conectat la incarcator.

Advertisement

Pe display se va afisa ora, dar si data si restul notificarilor, exista insa posibilitatea de a-l folosi si ca o rama foto sau sa se afiseze pur si simplu un joc de culori. In momentul in care telefonul este deconectat de la o sursa de curent, functia se dezactiveaza automat.

Cam asa arata functia “Daydream” activata pe un telefon chinezesc Bluboo:

20161008_203444

Si mai jos vedem cum arata meniul acestei functii si ce setari sunt disponibile, putem alege cand sa porneasca dar si sa o activam instantaneu apasand butonul “start now” sau “porneste acum” In functie de telefon, pot exista mai multe setari si mai multe optiuni, despre adevarata fucnatia “Allways On” de pe telefoanele Samsung am vorbit insa AICI.

Advertisement

In Google Play exista destul de multe aplicatii ce pot tine ecranul partial aprins atunci cand telefonul este blocat, insa ele sunt consumatoare de baterie. In cazul acesta este mai ok deoarece ecranul telefonului va fi activ numai cand acesta este conectat la charger.

errfgzsd

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    octombrie 9, 2016 at 01:24

    iar pui poze cu telefonul asta care imi place si mie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des