Acasă Tutoriale telefon Ce inseamna modul motocicleta de pe Samsung Note 7?

Ce inseamna modul motocicleta de pe Samsung Note 7?

0
nofollow

Modul motocicleta este o functie noua si care se regaseste pe Samsung Galaxy Note 7, insa desigur ca ea poate fi folosita si pe alte telefoane Samsung daca se instaleaza un ROM customizat care dispune si de o asemenea functie.

Este destul de usor de imaginat ce face modul motocicleta, insa am sa va arat si ce setari sunt disponibile si cum arata aceasta functie atunci cand este activata. Pentru activarea modului motocicleta pe un Samsung Note 7, va trebui sa tineti apasat butonul power pana cand va vor aparea mai multe optiuni printre care si acest mod dar si unul de urgenta.

mod-motocicleta modul motocicleta

Apoi, pe ecranul de start al telefonului va aparea un tutorial pe care utilizatorul va trebui sa-l parcurga si in final, acest mod poate fi activat daca se tine cateva secunde apasat pe pictograma aferenta. Daca modul motocicleta este activat, automat si locatia se activeaza pentru a monitoriza viteza si distanta parcursa, cred ca aceasta functie poate fi utila si biciclistilor. Aceasta functie poate fi activata si rapid prin itermediul conectivitatii NFC, castile nu vor putea fi folosite it tot acest timp.

Cat timp este activat acest mod, toate apelurile si notificarile sunt filtrate iar utilizatorul va fi notificat numai in legatura cu apelurile urgente si nu va avea permisiunea de a folosi telefonul in modul normal. Aceasta functie are si o zona de setari dar si alte 3 optiuni asa cum vedeti in capturile de mai jos.

Pe langa modul motocicleta, la apasarea lunga a butonului power mai poate fi activat si modul de urgenta care limiteaza multe dintre functiile telefonului, insa mareste considerabil durata autonomiei, se dezactiveaza conectivitatea WiFi dar si cea Bluetooth si telefonul va avea practic numai functiile cele mai importante activate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here