Atentie! Teapa marca quickmobile.ro si in 2016? De ce nu mai vinde magazinul telefoane chinezesti?

Atentie! Teapa marca quickmobile.ro si in 2016?  – De ce nu mai vinde quickmobile.ro telefoane Lenovo, Meizu, LeTv, etc? Informatia mi-a fost oferita de catre un cititor androidro.ro si chiar asa si este, modele precum Lenovo, Meizu, LeTv sau alte telefoane au disparut pur si simplu de pe site si stim ca aveau o oferta destul de generoasa.

Insa, probabil ca aceste telefoane nu erau venite pe cai chiar oficiale si clar sunt niste probleme la acest nivel, au fost multi utilizatori care au avut probleme de-a lungul timpului. Personal nu am patit nimic, insa nici nu am cumparat vreodata ceva de la acest magazin online. Insa, tot acest prieten androidro.ro mi-a dat un mail prin care imi povestea cum si-a cumparat de la quickmobile.ro Lenovo Vibe x3 Lite si a avut marea surpriza de a nu putea inregistra acest telefon pe site-ul oficial Lenovo, pur si simplu acel serial number nu exista in baza de date a companiei Lenovo!

Pentru a fi cat mai corect si a nu interpreta cele spuse de Daniel, am sa pun mai jos mesajul complet asa cum l-am primit eu pe mail dar si cateva poze!

CITESTE SI:  Alfawise H96 Mini TV Box, cateva pareri si o reducere de pret

Salut.Am mai incercat de dimineata sa il inregistrez dar nimic.Nici cu SN nu merge si nici daca scanez IMEI-ul cu aplicatia de la Lenovo nu merge(nu il gaseste).E un screenshot si cu cutia telefonului(clar e adus direct din china) si baietii nu au umblat deloc la telefon.M-am chinuit vreo 2 zile sa il rootez,sa sterg pe putin 12 aplicatii chinezesti care daca doar stateau acolo nu ma deranjau dar afisau tot felul de reclame de genul:sunteti in pericol va rugam actualizati sistemul,redirectionari catre site-uri chinezesti aparute din senin,pe site ziceau ca e upgradabil la Android 6(de unde ca nici system updates nu il are instalat telefonul).Sincer m-am cam fript cu achizitia asta. Si alta problema legata de Quickmobile tot cu un Lenovo cumparat de la ei pe care l-am dat retur tot din cauza mentionata mai sus.

img_20160930_094328 Atentie! Teapa marca quickmobile.ro si in 2016 img_20160930_094405 Atentie! Teapa marca quickmobile.ro si in 2016 lenovo-k3-note Atentie! Teapa marca quickmobile.ro si in 2016 screenshot_2016-09-30-09-41-35-311 Atentie! Teapa marca quickmobile.ro si in 2016

11 COMMENTS

  1. quickmobile au dat teapa si cu Xiaomi redmi note 3 care le-au vandut lui Digi si care erau faramate din tipla iar service era NEasigurat de SERVICE RETURN din BAIA MARE, la randul lui NEAUTORIZAT de XIAOMI. Firma de tepari.

  2. Sunt doar 4 firme chinezesti de care stiu sigur ca au un importator oficial, confirmat de producatori, corect si cu serviciul clienti foarte bun (nu perfect). Toate sunt la acelasi furnizor, dar nu ii face reclama, ci poate il descoperi tu, Cosmine.
    Pot sa spun insa, ca nu este “Ispanac”, care este un tepar mincionos si un bisnitar cu fosti angajati qm. Cititi pe internet si vedeti si voi ce scriu clientii lor.

  3. @George: poti sa ne spui care sunt cele 4 firme si importatorul lor? si btw… cine e iSpanac?

  4. Te rog Cosmin ,de citești cere pe facebook acces pe forum teapaquickmobile!!!!
    Pe baza pozelor ,voi ruga să fi acceptat !!!

  5. Nu faceti greseala vietii sa cumparati de pe acest “deosebit” site Quickmobile, service-ul cu care ei colaboreaza nu face altceva decat sa caute defecte ale aparatelor venite in service cu garantie astfel incat garantia sa fie anulata iar produsul sa fie reparat doar pe bani (supraevaluate cheltuielile de reparatie)

  6. Cum nu au acele branduri pe site? Eu mi-am cumparat acu vreo 3 saptamani un lenovo si nu am avut nicio treaba cu el. Merge perfect, nu are aplicatii in chineza. Probabil depinde pentru ce regiune e facuta, asta se poate intreba, daca te duce mintea atat. plus ca am vazut ca e notat ca telefonul poate sa contina aplicatii in chineza….asa ca fiti si voi atenti si judecati pe urma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here