Instalare custom recovery PhilZ pe Allview A5 Quad – Am sa va explic in cele ce urmeaza cum puteti instala repede si simplu un custom recovery pe telefonul Allview A5 Quad, cu ajutorul aplicatiei Mobileuncle mtk Tools, aplicatie ce se descarca gratuit din Google Play si se instaleaza direct pe telefon.

Trebuie insa sa aveti acces root pe telefonul Allview A5 Quad. In general, un recovery customizat se foloseste pentru a instala o versiune customizata de Android, iar pentru acest model sunt o gramada de versiuni firmware customizate.

Fisierul necesar ce contine imaginea poate fi descarcat de AICI.

In forma in care este, se copiaza pe un card de memorie extern! Se porneste aplicatia Mobileuncle MTK Tools pe telefon si se procedeaza in felul urmator:

Navigati in meniul – recovery update. Acolo va aparea fisierul pe care l-ati copiat pe cardul de memorie. Il selectati (nu alt fisier ce va poate aparea acolo) si va incepe instalarea noului mod recovery. Instalarea va dura cateva secunde! La final, veti fi intrebat daca doriti sa reporniti telefonul in modul recovery.

34rf Instalare custom recovery PhilZ pe Allview A5 Quad

Puteti alege sa reporniti telefonul in recovery sau puteti sa omiteti si sa iesiti din aplicatie. Ulterior, tot prin intermediul acestei aplicatii puteti accesa acest meniu recovery foarte simplu!

1 COMENTARIU

  1. Salut Admin ! m.ai ptea ajuta cu ceva ? am o problema …mi.am intalat firmware 5.0 lolipop pe telefonul v1 viper varianta 16 gb , dar acum vreau sa revin la firmware-ul origina allview , dar am uitat sa imi fac backup inaite sa intalez firmware 5.0 lolipop ,, am incercat sa fac backpul pe care l.ai pus tu , dar cand repornesc telefonul din cwm , imi arata sigla allview pentru cateva momente si se blocheaza , daca mi.ia putea face un backup ,la allview v1 viper varianta 16 gb actual ? te rog frumos !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree