Cum faci root pe telefonul Philips I908 – Am sa va explic in cele ce urmeaza cum sa faceti root pe telefonul Philips I908, metoda simpla ce nu implica utilizarea calculatorului si nici nu aveti nevoie de driveri suplimentari.

Trebuie sa detineti un telefon Philips I908 cu Android 4.4.2 KitKat si optiunea surse necunoscute activata din meniu-setari-securitate. Retineti ca este foarte posibila pierderea garantiei telefonului, motiv pentru care urmati acest tutorial pe propria raspundere! Retineti si ca atunci cand obtineti drepturi de administrator (root) trebuie sa fiti atenti la modificarile pe care le aduceti sistemului de operare si fisierelor aferente!

Recomand ca in cazul in care nu sunteti siguri, sa va limitati la stergerea aplicatiilor inutile ce necesita root pentru a fi indepartate si la instalarea altor aplicatii ce necesita drepturi de administrator (root) pentru a functiona in parametrii optimi!

Veti folosi aplicatia kingoroot pe care o veti descarca gratuit, o puteti descarca dupa ce o cautati pe google si intrati pe site:

123 Cum faci root pe telefonul Philips I908

Atentie! Folositi Kingoroot si nu Kingroot, sunt aplicatii diferite! Dupa ce ati descarcat-o in format apk. o instalati pe telefon si o porniti:

2345 Cum faci root pe telefonul Philips I908

e45 Cum faci root pe telefonul Philips I908

456433w Cum faci root pe telefonul Philips I908

Dupa ce ati intrat in aplicatie, apasati pe butonul albastu de jos pe care scrie OneClickRoot. Toata operatiunea va dura cam 2 minute, in acest timp veti vedea un cerc ce va indica procentul si pasii pe care aplicatia-i urmeaza pentru a roota telefonul. Acesta nu va reporni in aceasta perioada si nici la finalul procedurii.

r5y4 Cum faci root pe telefonul Philips I908

La final, dupa cateva minute telefonul este rootat si puteti instala aplicatia gratuita OneClickRoot din Google Play ce va va confirma ca telefonul este rootat. Daca doriti sa faceti si unroot (sa renuntati la root) pe Philips I908 puteti face si asta, in acest mod aduceti telefonul la starea initiala.

Asta a fost tot!

 

 

Cum faci root pe telefonul Philips I908

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree