Acasă Firmware Allview Instalare CWM Pe V1 Viper Cu KitKat

Instalare CWM Pe V1 Viper Cu KitKat

10

Instalare CWM Pe V1 Viper Cu KitKat

Am sa va arata in cele ce urmeaza cum sa instalati CWM Recovery pe Allview V1 Viper daca ati facut update la versiunea oficiala de Android KitKat.

Atentie, NU am incercat pe variantele neoficiale de KitKat, ci numai pe varianta oficiala oferita de Allview! Este posibil si sa pierdeti garantia. O faceti pe propria raspundere!

Trebuie sa aveti telefonul rootat. Pentru asta, navigati AICI unde aveti un tutorial verificat personal prin care va puteti roota telefonul Allview V1 Viper cu KitKat 4.4.2 .

UPDATE 13.12.2014 – TUTORIAL FUNCTIONAL AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

10 COMENTARII

  1. Multumesc frumos pentru tutorial. Nu am experienta in rootare si caut de mult un cwm bun sa pot face backup la telefon dupa ce-l rootez. Eu vreau sal-l rrotez si xa instalez Xposed Framework Modules. Modulul Gravity. Dar am inteles ca nu functioneaza. Ai mai multa experienta. Poti sa vezi tu daca se poate face ceva sa mearga gravity pe v1 viper? Multumesc

  2. Am incercat sa pun cwm iar in aplicatia rashr cand incerc imi da o eroare java.io.IOException:IMG is to big for your device! IMG size :0MB
    Partition size: 0MB
    Este varianta de 16 gb si i-am facut root , de ce nu merge ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here