Instalare CWM Pe V1 Viper Cu KitKat

Am sa va arata in cele ce urmeaza cum sa instalati CWM Recovery pe Allview V1 Viper daca ati facut update la versiunea oficiala de Android KitKat.

Atentie, NU am incercat pe variantele neoficiale de KitKat, ci numai pe varianta oficiala oferita de Allview! Este posibil si sa pierdeti garantia. O faceti pe propria raspundere!

Trebuie sa aveti telefonul rootat. Pentru asta, navigati AICI unde aveti un tutorial verificat personal prin care va puteti roota telefonul Allview V1 Viper cu KitKat 4.4.2 .

UPDATE 13.12.2014 – TUTORIAL FUNCTIONAL AICI.

CITESTE SI:  Si Allview P7 PRO primeste o actualizare firmware

10 COMENTARII

  1. Multumesc frumos pentru tutorial. Nu am experienta in rootare si caut de mult un cwm bun sa pot face backup la telefon dupa ce-l rootez. Eu vreau sal-l rrotez si xa instalez Xposed Framework Modules. Modulul Gravity. Dar am inteles ca nu functioneaza. Ai mai multa experienta. Poti sa vezi tu daca se poate face ceva sa mearga gravity pe v1 viper? Multumesc

  2. După ce fac root și instalez și Cwm pot dezinstala cateva aplicații care sunt ale telefonului? Dacă da Cum fac?

  3. Nu are calibrare baterie si poti sterge aplicatii folosind…..aplicatii din Google Play. Cauta root uninstall.

  4. Am incercat sa pun cwm iar in aplicatia rashr cand incerc imi da o eroare java.io.IOException:IMG is to big for your device! IMG size :0MB
    Partition size: 0MB
    Este varianta de 16 gb si i-am facut root , de ce nu merge ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord