Connect with us

Stiri despre telefoane

Instalare pe orice telefon Android, ChatGPT Allview AVI

Published

on

Trebuie sa stiti inainte de toate, ca ChatGPT este dezvoltat de compania OpenAI. Acestia nu au lansat inca o aplicatie oficiala pentru telefoanele cu Android, dar este disponibila pentru iOS, adica iPhone.

Chiar si in aceste conditii, veti gasi multe aplicatii asemanatoare in Google Play, multe dintre ele chiar avand o iconita aproape identica cu logo-ul OpenAI sau cu denumire asemanatoare. Dar asa cum deja stim, originalul ramane original si nu poate fi inlocuit.

Insa, cei de la Allview au lucrat de ani buni la propriul asistent personal in limba Romana, AVI. Este un asistent care-ti raspunde la intrebari, iti poate cauta pe internet, face recomandari, etc. Problema era ca pana recent, aplicatia aceasta era disponibila numai pentru telefoanele lor, nu putea fi instalata pe orice smartphone cu Android.

Advertisement

Astazi, printr-un comunicat oficial, aflam ca Allview AVI este la liber in Google Play si poate fi instalata pe orice smartphone, nu conteaza modelul sau producatorul, este la liber in magazinul oficial.

Nu stiu daca au sau nu un parteneriat cu OpenAI, cert este ca vorbesc despre “ChatGPT” in comunicatul oficial, dar denumirea aplicatiei este simpla, “Allview AVI”. Si inca o data, de salutat initiativa lor, este singurul asistent in limba romana. O puteti instala gratuit pe price smartphone si asa vedeti si voi cam ce stie sa faca si cat de mult va poate ajuta.

Iata si o parte a comunicatului oficial Allview:

Advertisement

Allview AVI ChatGPT, asistentul vocal bazat pe inteligenta artificiala de ultima generatie, poate fi instalat pe toate dispozitivele care au acces la Magazin Google Play. Aplicatia este disponibila in limbile romana, engleza si poloneza, pe care le vocalizeaza cu acuratete si naturalete.

Allview AVI ChatGPT, un asistent vocal sofisticat, creat pentru a ajuta utilizatorii sa isi extinda perspectivele, sa obtina explicatii si sa descopere raspunsuri la intrebari despre o varietate de subiecte, de la istorie, matematica, medicina, gastronomie, programare, la stiinta, tehnologii si multe altele.

AVI poate deveni un consultant in diferite domenii, unde poate contribui cu abordari noi, solutii si chiar rezolvari la probleme aparute in viata personala sau profesionala.

Advertisement
  • Raspunde la orice tip de solicitari: “Scrie-mi un cod html pentru un formular de contact.”
  • Creeaza continut: “Scrie-mi o compunere despre cum se prajesc boabele de cafea.”
  • Ajuta utilizatorii sa isi perfectioneze abilitatile de scriere: “Poti imbunatati textul urmator? Va prezint oferta noastra pentru mobilier personalizat conform simulare.”
  • Poate fi folosit ca o resursa de invatare, ofera explicatii si raspunsuri la intrebari legate de diverse subiecte: “Cum spun in franceza: doresc sa comand o portie de Cassoulet toulousain?”
  • Se poate implica in educatie: “Ce experiment pot face pentru a prezenta circuitul apei in natura?”
  • Poate face recomandari personalizate: “Recomanda-mi un film de comedie despre un cuplu care intra mereu in bucluc.”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des