Acasă Stiri Android Si Noutati Intr-un top negativ, Nokia este pe primul loc conform DontKillMyApp

Intr-un top negativ, Nokia este pe primul loc conform DontKillMyApp

4

DontKillMyApp.com, este un website nou aparut si care ne ofera cateva informatii interesante. Mai bine spus, este vorba despre un top negativ al producatorilor, Nokia este pe primul loc, insa un prim loc nu prea onorabil.

Ce reprezinta topul prezentat de dontKillMyApp.com?

In incercarea producatorilor de a oferi o autonomie cat mai mare a acumulatorului, apar si unele situatii mai neplacute. Este vorba despre inchiderea fortata a aplicatiilor care ruleaza in fundal. Sau mai bine spus, a diverselor procese destul de importante in utilizarea unui telefon mobil.

intr-un top negativ, nokia este pe primul loc conform dontkillmyapp

La prima vedere, nu pare a fi nimic rau si chiar cautam o autonomie cat mai mare. Insa, conform acestui site, unii producatori merg mai departe si aleg solutii nu foarte potrivite. Astfel, unele aplicatii instalate pe telefon sunt automat oprite si chiar daca au fost pornite cu un scop de catre utilizator, ele devin complet inutile.

Este vorba despre aplicatii precum alarma, cele pentru monitorizarea sanatatii si multe alte procese, in functie de producator. Se ajunge pana in punctul in care, telefonul nu mai afiseaza notificari importante ce in mod normal, ar interesa utilizatorul. Toate aceste procese sunt oprite automat de catre sistemul de operare, asta numai pentru o autonomie mai mare.

Nokia este pe primul loc in acest top negativ, cel mai bine stau telefoanele cu un Android necustomizat de catre producator. HTC si Samsung sunt alti producatori care nu apeleaza foarte mult la astfel de “trucuri”.

Exista si o solutie, cei ce o cauta, o gasesc tot accesand dontKillMyApp.com si accesand unul dintre producatorii prezenti in acest top.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

  1. Chiar puneți botul la așa ceva? Serios acum oneplus cu probleme la baterie?! Nu as prea crede, am telefonul one plus 5 de un an și tine bateria 2 zile fara drept de apel și asta fără să scad rezoluție, luminozitate, procese, Nr de nuclee la procesor s.a.m.d, lucru care nu este posibil la Samsung, daca vrei aproximativ o zi de baterie trebuie sa faci tot ce am scris mai sus. Am testat asta pe un Samsung S 8 nou, nouț și asta doar pentru funcții banale utilizate de tot poporu’. Sincer asta este o dezinformare mizerabila făcută de brandurile mari care pierd teren și miliarde de dolari în fața concurenților cu un management de marketing mult superior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here