Acasă Stiri despre telefoane Pana la ce pret poate ajunge un Apple IPhone 13 Pro Max...

Pana la ce pret poate ajunge un Apple IPhone 13 Pro Max in Romania?

3

Pana la ce pret poate ajunge un Apple IPhone 13 Pro Max in Romania? – Pai va spun eu, pana la un pret foarte mare, probabil unul dintre cele mai scumpe telefoane de pe piata sau de ce nu, cel mai scump lansat pana acum.

Si atentie, nu discutam despre vreo versiune cu piele de crocodil sau ceva placat cu aur, este pur si simplu un Apple IPhone 13 Pro Max. Probabil ca se vor gasi clienti si la acest pret, unul care ajunge pana la 15.506.90 lei, adica aproximativ 3000 de euro! Atat costa pe quickmobile.ro.

Este vorba despre un telefon aparut la mijlocul lunii septembrie, 2021. Este interesant ca intre acesta (cu 1TB de stocare) si unul cu 128GB de stocare, este diferenta de aproximativ 5000 de lei. Merita sa dai 1000 de euro in plus? Unii vor spune ca merita.

Alt aspect care sa urce telefonul la 3000 de euro, nu prea vad. Este un iPhone de noua generatie si deja stim ca aceste telefoane au un pret mai ridicat si isi pastreaza valoarea mai mult in timp, asta spre deosebire de un Android, oricare ar fi el.

Ma uitam pe lista de dotari si mi-a atras atentia incarcarea acestui smartphone, una care nu este chiar rapida. Avem fast charge la 27W, adica in jur de 50% in 30 de minute. Nu este ceva wow, sunt telefoane Android care se incarca full in 30 de minute. In rest, toate bune si frumoase, este un smartphone puternic si dotat. Cine are 3000 de euro de dat pe un telefon, cu siguranta ca nu se va gandi prea mult si va scoate banii.

3 COMENTARII

  1. Este 9000 lei la Altex/ eMag un iPhone 13 Pro Max de 1TB, cu vreo 2800 lei mai scump ca varianta de 128 GB ( care oricum nu prea merită luată, neputând filma ProRes la rezoluția 4K din cauza spațiului de stocare prea mic ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.