Connect with us

Stiri despre telefoane

Introduce sau nu WhatsApp reclame in aplicatie?

Published

on

Introduce sau nu WhatsApp reclame in aplicatie? Acum cateva zile, citeam o stire in care se preciza ca exista posibilitatea ca populara aplicatie sa nu mai fie chiar atat de clean ca pana acum. Stirea aceasta venea din surse destul de sigure, publicatia Financial Times fiind una dintre ele.

Ei spuneau ca Meta ia in considerare adaugarea de reclame in interfata pentru a-si spori veniturile si ca anumite surse indica faptul ca discutiile se afla la inceput, pe masura ce compania Facebook exploreaza noi cai de a creste venitul.

Am evitat sa scriu despre asta si am asteptat sa vedem daca va veni un raspuns oficial sau daca a fost numai un simplu zvon. Ciudat nu ar fi fost si nici macar neobisnuit, suntem obisnuiti sa vedem reclame cam in toate aplicatiile uzuale, pana si Facebook Messenger nu duce lipsa de asa ceva, Waze fiind un alt bun exemplu.

Advertisement

Introduce sau nu WhatsApp reclame in aplicatie?

Meta se gandea si la posibilitatea de a percepe un abonament pentru utilizarea aplicatiei fara reclame, conform unui raport care citeaza persoane familiare cu subiectul.

Dar ar fi fost pacat ca WhatsApp sa afiseze reclame, ne-am obisnuit cu interfata simpla, rapida si curata, sunt motive pentru care se bucura de popularitate. Dar iata ca apar si informatii oficiale, se pare ca asa ceva nu se va intampla!

Introduce sau nu WhatsApp reclame in aplicatie?

Introduce sau nu reclame in interfata? – “Stirea este falsa. Nu facem asta”, a declarat seful WhatsApp, Will Cathcart, intr-o postare pe platforma de socializare X, cunoscuta anterior ca Twitter. Asta a fost tot, ne-am linistit…

Advertisement

A fost cumparata de Facebook in februarie 2014 de la fondatorii sai, Jan Koum si Brian Acton, pentru o suma de aproximativ 19 miliarde de dolari, aceasta fiind una dintre cele mai mari achiziții din istoria tehnologiei la acel moment.

In prezent, sunt peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global, fiind una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des