Connect with us

Stiri despre telefoane

IOS 7 Noutati Specificatii Si Lansare

Published

on

Presedintele companiei Apple a anuntat aseara in cadrul conferintei WWDC inceputa la San Francisco printre altele si principalele modificari aduse sistemului de operare de pe produsele Apple, iOS 7.

Se pare ca iOS 7 “schimba macazul” si nu va mai arata asa cum il cunoastem cu totii inca din 2007 cand a fost lansata prima varianta a celebrului iPhone.

Se pare ca iOS7 va imprumuta cateva din specificatiile sistemului Android, animatii 3D sau chiar wallpapere animate.De asemenea vor fi schimbate culorile si animatiile, aplicatiile vor primi update-uri automate si va fi integrat sistemul de file sharing Air Drop.

Advertisement

Browserul standard de pe iOS, Safari va suferi si el cateva imbunatatiri, vor putea fi deschise pana la 8 taburi deodata, iar user interface va fi si el modificat, adaugandu-se interfata 3D.

Asistentul personal SIRI va folosi si servicii oferite de Twitter sau Wikipedia, veti putea controla cu ajutorul lui luminozitatea ecranului prin intermediul serviciului iDevice si va dispune si de o voce masculina.

Versiunea finala adresata utilizatorilor va fi disponibila spre descarcare peste cateva luni, pana atunci noul update il vor primi pe dispozitive doar cei ce au cont de developer.

Advertisement

Pana atunci va puteti delecta cu noile functii ale lui iOS7 urmarind clipul de prezentare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des