Connect with us

Stiri despre telefoane

Autoritatile ne linistesc, nu intram in panica!

Published

on

10 lei benzina si motorina de maine? Cozi uriase la benzinarii, asta traim si se pare ca asta ne asteapta, dar nu de pe o zi pe alta (speram). Sunt multe voci si canale care spun asta. Ministrul Energiei ne spune sa ne linistim, este o sursa oficiala. Teoretic, avand in vedere ca exista stocuri, nu ar avea de ce pretul la carburant sa fie de 10 lei sau mai mult.

UPDATE – Preturile de azi, 10 martie 2022 si aplicatia prin care poti verifica in timp real preturile din toata tara la benzina si motorina.

Nicolae Ciuca a dispus inceperea de controale la stațiile de alimentare cu carburant: “Guvernul Romaniei nu va permite niciun derapaj, nicio tentativa de specula”.

Advertisement

“România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”

Teoretic, nu ar trebui sa creasca preturile si poate ca acele cozi de la benzinarii sunt nejustificate.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des