Connect with us

Stiri despre telefoane

iPhone 12 seamana mult cu un iPhone 11 PRO!

Published

on

iPhone 12 seamana mult cu un iPhone 11 PRO! – In general, nu prea o sa gasiti pe aici articole legate de Apple. Dar cum acest mare producator lanseaza 2-3 modele pe an, avem pretentii mari din partea lui.

Mai ales ca telefoanele acestea costa destul de mult si se spune ca sunt de cea mai buna calitate (asa spun fanii…). Recent, cei de la gsmarena.com au publicat un articol in care au introdus un clip in care poate fi vazut presupusul iPhone 12, cel ce ar urma sa fie prezentat oficial in curand.

Sa spunem ca materialul video pe care-l vedeti mai jos, este unul real. Real este, dar ma refer la telefonul in sine, sa fie un Apple iPhone 12 / PRO. Constatam ca la prima vedere, nu exista diferente intre acesta si generatia trecuta!

Advertisement

Cele 3 camere sunt dispuse aproape identic, smartphone fabricat complet din metal si ecranul la fel, tot cu un notch tipic Apple, adica unul de mari dimensiuni.

Interesant ca aproape toate zvonurile care circula despre acest telefon, ne lasa sa intelegem ca intr-adevar, acest producator este unul care cu greu schimba ceva la design. Mai mult la interior si in special pe la camere si procesor.

Advertisement

Poate ca si fanii sunt multumiti cu aceasta strategie si nu isi doresc ceva mai mult. Bine ca telefoanele cu Android au depasit de mult acest tip de display si ca au ajuns chiar sa nu mai aiba pic de notch.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des