Acasă Stiri despre telefoane

Vom vedea reclame in aplicatiile preinstalate pe iPhone

2

Vom vedea reclame in aplicatiile preinstalate pe iPhone sau mai corect spus, vor vedea cei ce utilizeaza un astfel de smartphone. Toate modelele sunt integrate in gama premium, Apple lanseaza pana la urma numai 3 sau maxim 4 versiuni intr-un singur an.

Si toate costa destul de mult, uitati-va spre exemplu la un iPhone SE 3, micutul smartphone aparut in primavara acestui an. Nu stam acum sa reluam comparatiile intre telefoanele cu Android si cele cu iOS, dar este clar ca cele din urma nu sunt deloc ieftine.

Atunci, de ce doreste Apple sa afiseze reclame in aplicatiile preinstalate pe telefoanele iPhone? Conform celor de la bloomberg.com, producatorul doreste prin aceasta modalitate sa-si sporeasca veniturile, era de asteptat…

reclame aplicatii iphone

De la venituri de aproape 4 miliarde de dolari din reclame, ei tintesc sume de peste 10 miliarde. Vorba aia, nu strica niste bani in plus. Astfel, se pare ca cei ce vor cumpara telefoane iPhone, vor observa reclame in paginile magazinului de aplicatii, AppStore.

Dar asta nu este tot. Serviciului de streaming Apple TV+ ar urma si el sa se alinieze tendintelor actuale si sa insereze publicitate, probabil ca au ca exemplu platformele precum Disney+ sau Netflix.

Nici alte aplicatii nu ar scapa de acest tratament. Apple Maps, News, Books sau Podcasts, alte titluri pentru care acum se testeaza implementarea reclamelor. Presimt ca aceasta tendinta va “scapa” in viitorul apropiat si catre marii producatori de telefoane cu Android!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.