baterie

iPhone 7 versus Vernee M5, comparatie la nivel de design (P)

iPhone 7 versus Vernee M5, comparatie la nivel de design (P)

iPhone 7 versus Vernee M5, comparatie la nivel de design, toate acestea au fost trimise direct de catre cei de la Vernee.

Conform producatorului, M5 este un terminal destinat in primul rand celor tineri, compania vrea sa sublinieze faptul ca acest telefon mobil este practic si cu un raport bun intre display si suprafata frontala.

 

Deși Vernee M5 nu este un model high-end, se pare că nu există nicio diferență mare între el si telefonul iPhone 7. Întregul design este simplu și la modă, cu textură metalică, nu se simte in mana ca un telefon ieftin.

 

Vernee M5 utilizează un display de 5,2 “, iar iPhone 7 de 4,7. Ambele modele sunt cu ecran de dimensiuni mici, insa M5 este mai practic si mai usor de folosit conform producatorului. Asta-l face mai atractiv pentru cei ce cauta telefoane cu un display de dimensiuni mai reduse.

 

Vernee M5 este fabricat din materiale de buna calitate si are linii curbate, discrete. Constructia metalica si solida il face sa se simta in mana la fel de bine ca un telefon iPhone 7.

iPhone 7 versus Vernee M5, comparatie la nivel de design (P)

Dimensiunile lui Vernee M5 sunt peste ale lui iPhone 7, dar corpul telefonului este mult mai subțire, cu doar 6.9mm. Corpul metalic face ca M5 sa aiba un aspect elegant si sa fie ușor de transportat dar si foarte usor de utilizat.

În ansamblu, Vernee M5 este un telefon care arata bine, constructia lui este rezultatul multor incercari si proiecte. Este un telefon usor, subtire, metalic si care nu te face sa simti ca-ti doresti altceva. Chiar si atunci cand il comparam cu un iPhone 7, telefonul reuseste sa nu se faca de ras.

iPhone 7 versus Vernee M5, comparatie la nivel de design (P)

Deja a intrat in oferta magazinului gearbest.com, primele 3000 de unitati au un pret special, discutam totusi despre un terminal cu 4GB memorie RAM si 32GB ROM. Pentru mai multe detalii legate de acest model sau despre restul produselor Vernee, puteti accesa site-ul oficial.