Connect with us

Stiri despre telefoane

Iti transformi telefonul intr-un Nothing Phone 1 prin Dbrand

Published

on

Iti transformi telefonul intr-un Nothing Phone 1 prin Dbrand, smartphone ce a ajuns cunoscut si multumita carcasei transparente si acelor LED-uri si luminite ce pot fi vazute in partea din spate.

Daca va veti uita la multe materiale de review pe YouTube, veti constata ca majoritatea se axeaza in principal pe ceea ce am descris mai sus. Dar sa nu uitam ca este ceva de moment si oamenii se plictisesc destul de repede si uita la fel de repede. Apoi, farmecul se pierde atunci cand atasam o husa transparenta si dispare complet in cazul unei huse colorate.

Un iPhone in “haine” de Nothing:

Advertisement

Iti transformi telefonul intr-un Nothing Phone 1 prin Dbrand

In rest, acest Nothing Phone 1 pare a fi un smartphone obisnuit, un mid-range cu un hardware pe care l-am mai vazut de zeci de ori, cu o incarcare normala si camere la fel de obisnuite. Insa, poate exista persoane cu adevarat interesate numai de aspectul telefonului si se gandesc ce pot face si ei pentru a simula acest design.

Dbrand, popularul producator de accesorii a venit rapid cu o solutie ce poate fi aplicata unui numar mare de modele. Chiar a copiat putin aspectul platformei oficiale Nothing si atunci cand intram sa cumparam aceste skinuri, vom vedea asemanari. Pana si la denumire au lucrat putin, Something in loc de Nothing.

samsung dbrand nothing

Mare inginerie nu este la mijloc, este vorba pur si simplu de niste autocolante care se lipesc pe carcasa unui smartphone. Sunt autocolante de calitate, acesta rezistand destul de bine in timp. Insa, nu se aprinde nimic, nu exista LED-uri. Cei de la Dbrand au mers si mai departe pentru cei ce vor mai mult de un simplu autocolant.

Advertisement

Transformi telefonul intr-un Nothing Phone 1 prin Dbrand

skin dbrand nothing

Exista si huse de protectie cu un design ce-l imita pe cel folosit de Nothing Phone 1. Preturile nu sunt chiar mici, un sticker rezistent la zgarieturi costa 25 USD, pentru o husa va trebui sa platim 49 USD. Husa este rezistenta la impact, asta inseamna ca materialele utilizate sunt de calitate. Probabil sa prinda ideea, una destul de inspirata.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des