baterie

Xiaomi Mi 11 Lite este vandut deja, iata pretul in Italia

Xiaomi Mi 11 Lite este vandut deja, iata pretul in Italia

Un magazin din Italia listeaza deja modelul Xiaomi Mi 11 Lite, telefonul poate fi cumparat, aflam si pretul. Cu toate ca acest smartphone nu a fost lansat inca, nu mai sunt multe zile pana cand va deveni oficial. Evenimentul de lansare este programat in data de 29 martie 2021, data la care Xiaomi va introduce si modelele Mi 11 PRO si Mi 11 Ultra.

Tecnosell.com este magazinul respectiv, ei afiseaza versiunea cu 6GB RAM si 128GB stocare interna, pretul fiind de 320 euro. Asta ar insemna in jur de 1500 lei, un pret nici prea mic dar nici prea mare, sa spunem ca este potrivit pentru procesorul Snapdragon 732G.

Specificatiile pe care le-am inclus in acest articol le includ si pe cele afisate de magazin, insa nimic nu este oficial pana in data de 29 martie. Snapdragon 732G este un procesor destul de bun si potrivit pentru un telefon mid-range adevarat. A fost prezentat in vara anului trecut si este fabricat pe 8nm.

Xiaomi Mi 11 Lite este vandut deja, iata pretul in Italia

Problema ar fi ca el vine cu un modem Qualcomm Snapdragon X15 LTE si acesta nu suporta conectivitate 5G. Deci, Mi 11 Lite se pare ca nu este disponibil cu o conectivitate 5G. Veste mai proasta pentru cei ce vor sa fie in pas cu cele mai noi tehnologii, veste buna pentru cei ce stiu ca momentan, nu prea ai ce face cu un telefon 5G (in Romania).

Xiaomi Mi 11 Lite este vandut deja, iata pretul in Italia

Specificatiile tehnice includ un display OLED de 6.55″ si cu o rata de refresh de 90Hz plus rezolutie FHD+, 6GB RAM si 64 sau 128GB ROM (sa vedem daca va fi lansat si in alte versiuni), acumulator cu incarcare la 33W si capacitate de 4350 mAh, camere foto de 64MP+8MP+5MP.

Partea de design se inscrie in tendintele actuale Xiaomi, spate din sticla si display ce nu este curbat. Android 11 cu interfata MIUI 12, NFC, Bluetooth 5.2, suport pentru doua cartele SIM si senzor infrarosu. Probabil ca va avea si difuzoare stereo, am observat ca Xiaomi integreaza asa ceva si pe telefoanele mai accesibile.