DISTRIBUIȚI

Va prezentam ieri intr-un alt articol un site de jocuri online din Romania pentru toate varstele, iar astazi am sa va mai prezint inca doua astfel de siteuri. Primul dintre ele va va tine la curent cu titlurile de jocuri ce urmeaza sa apara sau diverse informatii din domeniu, si inca unul dedicat jocurilor online din categoria sport pentru cei ce se plictisesc si vor sa se joace ceva rapid de la birou sau de acasa din fata calculatorului.

Pointgames.net

Pointgames.net este un site in limba romana ce va va aduce in prin plan sau va va tine la curent cu aproape tot ce misca in acest domeniu si in plus vei afla cand se lanseaza jocurile tale preferate, diverse accesorii utile gamerilor, daca titlul tau preferat se regaseste in topuri dar si alte articole utile despre console PlayStation sau Xbox.

sfgv

Articolul continua dupa reclama:

Pentru o navigare mai usoara si mai rapida, pointgames.net este impartit in categorii astfel incat o vei accesa cu usurinta pe cea favorita :PS4, PS3, Xbox, Wii, PC, Mobile, etc.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi Note 2 la reducere plus alte modele la preturi atractive

Jocuricusport.com

Te poate scoate cu usurinta din starea de amorteala sau plictiseala fie ca esti acasa sau la birou. Este un site in limba romana, dedicat pentru jocuri online cu sport, jocuri impartite pe categorii si fiecare avand o descriere completa si utila.

123wqgfvdszx

In plus, nu va trebui sa astepti o vesnicie ca jocul sa se incarce sau sa ti se deschida nenumarate alte pagini pana sa reusesti intr-un final sa te joci.

Este impartit pe categorii pentru o navigare rapida: Jocuri de biliard, box, fotbal, tenis, sporturi de iarna, jocuri cu masini, jocuri cu motociclete, etc. Ai la dispozitie si cateva categorii interesante precum Jocuri populare sau cele mai votate jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here