Connect with us

Poco M2 Pro apare timid in baza de date Bluetooth si WiFi, putem trage concluzia ca cei de la Xiaomi pregatesc un nou telefon mobil. “Pregatesc” este un termen fortat, probabil ca este vorba despre un alt rebranding, asa cum s-a intamplat cu toate telefoanele pe care scrie “Poco“, cele din 2020.

Poco M2 Pro ar putea fi la baza chiar Redmi Note 9 Pro

Ar urma sa fie totusi un model ceva mai accesibil, apar si cateva detalii tehnice, chiar daca nu multe. Oricum, cei de la gsmarena.com sustin ca este vorba despre un Redmi Note 9 Pro (la baza) si in acest mod, putem declara ca deja am aflat toate detaliile.

Poco M2 Pro ar putea fi la baza chiar Redmi Note 9 Pro

Ar urma sa fie un telefon cu display mare, nu mai putin de 6.67″, sistem de operare Android 10 si interfata MIUI 11. Procesorul un Snapdragon 720G (8 nm), chipset destul de capabil pentru un telefon ce ar urma sa coste in jur de 1200 lei.

Ramane de vazut in ce conditii si cand va fi lansat acest presupus Poco M2 Pro, poate ca intr-un final vom primi si o surpriza, adica un telefon nou-nout, unul care sa nu fie rebranduit!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!