Acasă Stiri despre telefoane Kamala Harris, vine azi in România, aterizeaza la ora 13

Kamala Harris, vine azi in România, aterizeaza la ora 13

5

Kamala Harris, vine azi in Romania, aterizeaza la ora 13 si ar urma sa fie primita la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis, la aceasta intrunire va participa şi premierul Nicolae Ciuca.

Ceremonia primirii se va desfasura incepand cu ora 14 şi conform protocolului, va fi urmata de fotografia oficiala în Holul de onoare. In jurul orei 15:30, sunt asteptate declaratii comune. Vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, ar urma sa se intalneasca si cu Florin Catu, dar si cu Marcel Ciolacu.

Kamala Harris

“Preşedintele Klaus Iohannis şi vicepreşedintele Kamala Harris vor discuta despre măsurile aliate de consolidare a posturii NATO de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, inclusiv perspectiva creşterii în continuare a prezenţei militare americane şi aliate în România, ca măsură suplimentară de asigurare a securităţii ţării noastre şi a întregii regiuni. De asemenea, va fi abordată coordonarea, în continuare, a comunităţii transatlantice privind adoptarea de noi sancţiuni privind Rusia”, a precizat Administraţia Prezidenţială.

Kamala Harris la Bucuresti

Kamala Devi Harris (57 ani) este o politiciana și avocata americana care ocupă funcția de vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii din 20 ianuarie 2021. Anterior, fusese senator al Statelor Unite pentru California. Interesant este ca provine dintr-o mama imigrata din India, și tata de origine jamaicana. Harris a absolvit Universitatea Howard și Hastings College of the Law din San Francisco.

Ea este a doua persoana cu ascendența ne-albă în funcția de vicepreședinție SUA si prima persoana afro-americana, asiatica-americană și prima femeie vicepreședinte din istoria Statelor Unite.

Atentie si la traficul din Bucuresti, vor fi dispuse masuri de fluidizare a circulaţiei, Brigada Rutiera Bucureşti solicitand şoferilor sa respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor. Soferilor le este recomandat ca în intervalul 12:00 – 17:00, sa evite deplasarea pe DN1, pentru a preintampuina formarea ambuteiajelor.

foto

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.