Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus Ace 3 si specificatii inaintea lansarii

Published

on

OnePlus Ace 3 si specificatii inaintea lansarii, este un model de la care asteptam ceva dotari de varf si performante aproape maxime! Compania chineza a confirmat recent lansarea smartphone-ului OnePlus Open, primul sau dispozitiv pliabil.

Chiar daca detaliile sunt inca limitate, stim ca va fi echipat cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, la fel ca urmatorul sau frate, OnePlus Ace 3.

Alaturi de OnePlus Open, OnePlus a anuntat si lansarea tabletei Pad Go in India, in luna octombrie. Este un pas important pentru companie, care isi extinde astfel portofoliul pentru a concura pe piata tabletelor, dominata in prezent de Apple si Samsung.

Advertisement

Dar ce poate fi mai excitant decat lansarea unui smartphone cu numele de OnePlus 12R? Acesta va fi o versiune rebranduita a modelului OnePlus Ace 3 pentru pietele internationale. Ace 3 urmeaza sa fie lansat in China in noiembrie, alaturi de OnePlus 12 5G. Specificatiile sugereaza un aparat cu adevarat puternic: Snapdragon 8 Gen 2, pana la 24GB de RAM si 1TB de stocare UFS 4.0.

OnePlus Ace 3 si standardul IP68

Acest model aduce un cadru metalic, si este probabil sa aiba o clasificare IP68, un standard inalta pentru rezistenta la apa si praf. Nu in ultimul rand, se asteapta ca telefonul sa aiba o camera tripla pe spate, cu un senzor principal Sony de 50MP.

OnePlus ramane o forta de luat in seama pe piata smartphone-urilor si, prin extinderea portofoliului sau, arata ca este gata sa se masoare cu gigantii industriei. Cu specificatii de top, compania chineza pare pregatita sa ofere o concurenta serioasa in toate segmentele, de la smartphone-uri la tablete.

Advertisement

In concluzie, cu toate aceste lansari iminente, OnePlus pare determinata sa ramana nu doar relevanta, ci si inovatoare in industria tehnologiei mobile. Cu modele ca OnePlus Open, Pad Go si 12R, compania isi consolideaza pozitia ca unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniu. Este clar ca restul industriei va trebui sa tina pasul.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des