Acasă Telefoane Chinezesti Koolnee K3 este anuntat oficial, “flagship de buget”

Koolnee K3 este anuntat oficial, “flagship de buget”

1
nofollow

Koolnee K3 este anuntat oficial, “flagship de buget”, fix asa isi descrie producatorul acest telefon. Desi avem o parte din specificatiile tehnice, nu putem spune daca va fi cel mai performant telefon al acestei companii.

Koolnee K3 va fi lansat in perioada urmatoare si va fi inca un terminal accesibil, insa cu specificatii tehnice bune.

koolnee k3Producatorul a facut publica inca o imagine, o vedeti si voi mai sus. Stim pana acum ca partea frontala va semana destul de mult cu cea intalnita pe un Xiaomi Mi Mix 2. In spate, gasim o asemanare cu un iPhone X, cel putin la dispunerea camerelor foto.

mi mix 2s deja vu? detalii despre noul model koolnee koolnee k3

Koolnee K3 va avea integrata inclusiv tehnologia de incarcare wireless, ecranul va fi unul cu o diagonala mare si raport 18:9, intalnimm inclusiv “FaceID” dar si senzor de amprente. Desi nu avem inca un pret oficial comunicat, producatorul ne promite ca telefonul nu va costa mult, in ciuda specificatiilor tehnice destul de bune.

LA ora actuala, modelele Koolnee K1 & K1 Trio sunt cele mai performante din portofoliul acestui producator. Le vedeti si voi in clipul de mai jos si in curand, vom afla noi detalii legate de Koolnee K3.

1 COMENTARIU

  1. Dupa design si mai nou si dupa performante sunt la fel de sau si mai bune decat variantele de top , sunt lucioase , subtiri , atragatoare si au si un pret accesibil , insa durabilitatea lor as putea spune ca este mai neglijata si la aceste telefoane gasesti greu piese de schimb sau accesorii ceace te une putin pe ganduri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here