Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung J2 Pro – telefonul fara conectivitate la internet

Samsung J2 Pro – telefonul fara conectivitate la internet

7
nofollow

Samsung J2 Pro – telefonul fara conectivitate la internet, asa suna oferta gigantuului din Coreea de Sud si nu este nicio gluma. Samsung J2 Pro este un telefon cu Android, insa nu ofera posibilitatea utilizatorilor de a se conecta la internet.

De ce ar vrea cineva sa cumpere un telefon cu Android dar fara sa aiba acces la internet?

Cred ca este destinat celor mai in varsta sau celor mici, eventual populatiei din tarile slab dezvoltate. Alta explicatie plauzibila nu prea ar exista. Acest telefon se vinde pentru moment numai in anumite zone si costa in jur de 190 USD.

samsung j2 pro

Samsung J2 Pro are suport pentru cardurile SIM, asta nu inseamna automat ca utilizatorul va avea avea acces la retelele 3G sau 4G, nici macar la WiFi…

Specificatiile tehnice nu sunt tocmai grozave, ne asteptam la asa ceva. Telefonul nu ofera acces la magazinul de aplicatii Google Play, utilizatorul poate insa instala aplicatii in format apk. Se poate juca sau se poate uita la filme, poate initia si prelua convorbiri telefonice sau mesaje de tip SMS si cam atat.

Samsung J2 Pro – dotari:

  • Procesor cu 4 nuclee ce ruleaza pana la 1.4GHz
  • Display cu diagonala de 5″ si rezolutie 960 x 540 pixeli
  • 1.5GB RAM si 16GB stocare interna
  • Camera foto principala de 8MP si secundara de 5MP
  • Acumulator cu o capacitate de 2600 mAh.

Va fi disponibil acest terminal si in Romania? Personal nu cred ca va avea succes, ramane insa de vazut…De ce are totusi in denumire si “PRO”?

7 COMENTARII

  1. Bun telefon!Buna decizie! Samsung ar trebui să retragă celelalte modele și să-l producă doar pe acesta!Am văzut multe idioțenii in lumea asta,dar aceasta le bate aproape pe toate,mai ales în era internetului și a tehnologiei avansate!

  2. Fara conexiune la net in ziua de astazi… nu cred ca este cea mai buna idee , stiu telefoane cu butoane care au aces la internet de pe cartela SIM , insa un telefon de la samsung nu ar prea merge nici macar in tarile mai sarace deaorece la aproape 200 de dolari ma indoiesc ca isi va cumpara neva de acolo asemenea telefon cad poate alege altul la aceasi bani dar cu conexiune la internet , cel mi probabil o fi pentru colectionari …

  3. Te referi la Samsung galaxy j2 pro 2018 ???
    E în oferta celor de la emag la 599 Ron, și din câte am văzut are wifi și colectivitate la net …….ciudat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here