baterie

La Digi Mobil este Black Friday mai mereu

La Digi Mobil este Black Friday mai mereu

La Digi Mobil este Black Friday mai mereu si asta deoarece avem parte (din nou) de o campanie pe care am vazut-o de multe ori, inclusiv de BF. Nu spun deloc ca este ceva rau, chiar din contra.

Oricum ei au cele mai mici preturi pe piata cam la orice. Televiziune, abonamente de telefonie mobila, pachete speciale, etc. In aceasta perioada, pana in data de 15 octombrie 2023, revine campania ce scade preturile cu 50%. Ei spun asa:

Oferta promoțională ”DIGI Days” destinată consumatorilor este disponibilă exclusiv pe www.digi.ro în perioada09.10.2023– 15.10.2023, pentru abonații DIGI cu cel puțin un serviciu instalat, care contractează un serviciu nou sau care modifică un serviciu existent cu unul de valoare superioară, pe o perioadă contractuală de 24 de luni.

Reducerea nu se cumulează cu alte oferte promoționale care sunt deja aplicate. Existența unor astfel de promoții la momentul achiziției serviciilor din oferta curentă conduce automat la anularea promoțiilor inițiale.

La Digi Mobil este Black Friday mai mereu

Exista si o diferenta fata de campaniile anterioare. De data aceasta, se adreseaza strict clientilor existenti. Iata despre ce este vorba.

Telefonie mobila –  50% reducere x 6 luni la orice abonament, chiar și la portare.

Internet fix – 50% reducere x 6 luni la orice abonament nou sau la upgrade-ul unui abonament existent.

Abonament TV – 50% reducere x 6 luni la orice abonament nou sau la upgrade-ul unui abonament existent.

Extraoptiuni TV 50% – reducere x 6 luni la orice extraopțiuni îți doresti.

La Digi Mobil este Black Friday mai mereu

Revenind putin la telefonia mobila, partea cea mai interesanta, aflam ca preturile abonamentelor devin aproape ridicol de mici. Insa, nu este specificat clar in prima pagina cum se impart cele 6 luni de reducere. Primele, la final sau impartite. Iata si o recapitulare:

ServiciuPret

(euro/lei)

Reducere

(luni)

Digi Mobil Optim 21 euro6
Digi Mobil Optim 31.5 euro6

Digi Mobil Optim

Nelimitat

2.5 euro6
Digi Fiberlink 50015 lei6
Digi Fiberlink 100020 lei6
Digi TV analogic13 lei6
Digi TV digital15 lei6
Digi TV satelit baza12.5 lei6

Extraoptiunea

Maxpak

7.5 lei6

Extraoptiunea

Film Now

1.5 lei6
Extraoptiunea HBO6.5 lei6