Connect with us

Stiri despre telefoane

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S24 data exacta

Published

on

Samsung se pregateste pentru un eveniment major la inceputul anului 2024. Compania sud-coreeana va dezvalui noua sa serie de telefoane de top, Galaxy S24, intr-un eveniment Unpacked programat pentru ianuarie. Evenimentul va avea loc la San Francisco.

San Francisco nu este o alegere surprinzatoare pentru Samsung. Compania a ales acest oras si in trecut pentru lansarea seriei Galaxy S23. Mai mult, Samsung a avut numeroase lansari de succes in Statele Unite, inclusiv cele ale modelelor Galaxy Z Flip4 si Galaxy Z Fold4, care au fost prezentate la New York.

Unii analisti sugereaza ca alegerea locatiei nu este intamplatoare. Faptul ca evenimentul este atat de aproape de sediul Apple poate fi vazut ca o incercare de a atrage atentia asupra competitiei dintre cele doua gigante tehnologice. Producatorul a mai organizat evenimente in Coreea de Sud, dar aceasta miscare pare sa fie o strategie de marketing bine gandita.

Advertisement

Seria Galaxy S24 va sosi si cu Snapdragon, dar si cu Exynos

La evenimentul din ianuarie, Samsung va prezenta cel putin trei noi modele: Galaxy S24, Galaxy S24+ si Galaxy S24 Ultra. Primele doua modele vor fi echipate cu chipset-uri Exynos 2400 si Snapdragon 8 Gen 3. Modelul Ultra, pe de alta parte, va fi propulsat exclusiv de platforma Qualcomm, conform unor informatii recente aparute pe Geekbench.

Desi nu avem inca toate detaliile, se asteapta ca Galaxy S24 si S24+ sa ofere performante de top. Snapdragon 8 Gen 3 este unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piata, iar combinatia cu RAM generos si stocare rapida UFS ar trebui sa ofere o experienta fluida utilizatorilor.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des