Acasă Stiri Android Si Noutati Launcher de iPhone X pentru telefoanele cu Android

Launcher de iPhone X pentru telefoanele cu Android

1

Launcher de iPhone X pentru telefoanele cu Android, este vorba despre o aplicatie de tip launcher, una care nu este disponibila in Google Play.

Marea problema a celor disponibile in magazinul oficial de aplicatii, este multimea de reclame care apar in timp ce folosesti telefonul. Asta face ca utilizatorul sa renunte imediat la o asemenea aplicatie.

Acest launcher de iPhone X nu are reclame, cel putin nu au aparut pe parcursul realizarii acestui tutorial. La finalul articolului, veti gasi link pentru download. Este un fisier apk, are in jur de 4.5MB si se instaleaza ca orice alta aplicatie care nu provine din Google Play.

Vedeti in galeria de mai jos tutorialul care apare inaintea lansarii si pagina de instalare. Aflam cum poate fi customizat si personalizat. Este totusi adevarat ca nu ofera o experienta 100% demna de un iPhone, insa este ok.

Puteti seta ca “default”, insa aveti si optiunea de a seta acest launcher numai o singura data, asta pentru a va face o idee. Mai jos, vedem si interfata plus meniul de setari:

Observam mai jos si zona de cautare, aplicatiile recente, prognoza meteo si meniul principal cu imaginea de fundal originala:

In cazul in care doriti sa renuntati definitiv la acest launcher si sa reveniti la cel anterior, aveti doua optiuni. Fie intrati in meniu si apoi im “ecran de pornire” de unde alegeti alt launcher, fie cautati si stergeti complet aplicatia. Se descarca de AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here