Connect with us

Stiri despre telefoane

Unde gasim LCD si geam touchscreen pentru telefonul Huawei P8 LITE?

Published

on

Huawei P8 LITE a fost unul dintre cele mai vandute telefoane mobile de la noi din tara in anul 2015, chiar si eu am in familie un astfel de model. De fapt, cred ca si in 2016 acest telefon se v-a bucura de succes, motivele sunt multe si nu este cazul sa detaliem aici ce si cum. Cert este ca Huawei P8 LITE prezinta inca un mare interes, pretul este relativ mic si specificatiile sunt bune, insa nimic mai mult.

Oricum, cu cat mai multe telefoane de acest gen pe piata, cu atat sansa de evenimente nefericite este mai mare si cred ca stiti la ce fel de evenimente nefericite ma refer, asta daca ati reusit sa cititi titlul pana acum.

888

Daca ai avut ghinionul sa spargi ecranul telefonului si acesta nu mai functioneaza sau daca pur si simplu nu suporti sa ai un smartphone cu un ecran zgariat, rezolvarea este destul de simpla datorita celor de la inowgsm.ro, poate cel mai mare magazin de profil de la noi din tara, magazin ce se ocupa in principal de comercializarea componentelor pentru telefoane mobile, fiind axati in principal pe partea de ecran. Ansamblu complet LCD plus touchscreen sau numai partea de touch si speciale pentru Huawei P8 LITE pot fi gasite la ei pe site.

Advertisement

iii

Daca ne referim strict la ofertele pentru acest model de telefon, lucrurile stau in felul urmator, prima varianta este pentru cei mai putin norocosi, adica pentru cei ce au probleme si la nivel de LCD, varianta nr 2 este cea mai ieftina si este valabila pentru cei ce au probleme numai la partea de touch, adica pentru cei mai norocosi:

Ansamblu display ecran LCD touchscreen geam Huawei P8Lite P8 Lite original

Touchscreen touch screen geam sticla Huawei P8Lite P8 Lite

Advertisement

Aceste produse au parte de garantie si sunt speciale pentru versiunea L21 a telefonului P8 Lite, adica varianta dotata cu procesor HiSilicon Kirin 620 si cea vanduta la noi in tara, acest smartphone mai are o versiune, una cu procesor Snapdragon.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des