Acasă Stiri Android Si Noutati Blackview BV6000, iata si un telefon rezistent care arata chiar bine!

Blackview BV6000, iata si un telefon rezistent care arata chiar bine!

0

Blackview BV6000 este un nou telefon de tip ruddged lansat pe piata, insa este putin atipic fata de ceea ce stiam noi pana acum. Stiti ca am mai spus eu pe aici ca aceste telefoane “zburda” fara probleme si cu siguranta motivul este acela ca nu au concurenta din partea firmelor consacrate. Asta este motivul pentru care ne putem multumi cu aceste tipuri de gadgeturi asa cum sunt, adica produse numai de companii mai putin cunoscute pe piata.

Insa, desi majoritatea dispozitivelor de acest gen sunt destul de inestetice, Blackview BV6000 iese putin din tipare si pot spune ca arata chiar bine, spre foate bine. Acest telefon are protectie IP 68, asta inseamna mai pe romaneste ca este un smartphone normal, imbracat intr-o armura speciala, una ce-i confera rezistenta la apa, praf, zgarieturi, socuri si cam tot ce poate indura un telefon mobil de acest gen. Ma astept sa vad si teste in care cineva trage cu pusca in el, asa cum am vazut ca se practica pe YouTube.

h Blackview BV6000, iata si un telefon rezistent care arata chiar bine!

Desi nu sunt multe telefoane de acest gen ce se lauda cu 3GB RAM, incarcare rapida, rama metalica si NFC, acesta se poate mandri cu asa ceva si cu multe altele!

Revenind la ale noastre, iata specificatiile tehnice ale acestui telefon:

[komper pid=143 category=1]

Blackview BV6000 Blackview BV6000, iata si un telefon rezistent care arata chiar bine!
Blackview BV6000

Iata ca cel putin la prima vedere, cei de la Blackview au reusit sa faca un telefon foarte interesant si cu specificatii tehnice excelente, mai rar gasim asa ceva pe un astfel de telefon. Probabil ca cei ce folosesc aceste telefoane nu au nevoie de NFC sau de 3GB RAM, insa este bine ca se incearca si asa ceva. Telefonul are un pret pe masura specificatiilor tehnice, adica 199.99 USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here