Connect with us

Asa cum probabil stiti, incepe o perioada extrem de interesanta, poate cea mai atractiva in materie de lansari de telefoane mobile. Ne referim la MWC 2018, vom avea parte de o multime de lansari de telefoane mobile. Si nu vor fi numai producatorii de top in Barcelona.

Leagoo se pregateste de lansarea mai multor modele, unul dintre ele este Leagoo Power 5. Stim ca multi se plang de autonomia acumulatorului, compania incearca sa rezolve oarecum problema.

LEAGOO MWC 2018 - Telefon cu acumulator de 7000 mAh si starurile Tottenham Hotspur

Durata de viața a bateriei este o problema constanta pentru proprietarii de smartphone-uri din zilele noastre. În majoritatea cazurilor, autonomia este de aproape o zi in cazul utilizrii intense. Ce este mai rau, reclamele înșelatoare sau etichetele false sunt destul de frecvente. La urma urmei, așa-numita “autonomie buna” revendicata de producatorii de smartphone-uri, se rezuma de multe ori la vorbe goale.

LEAGOO MWC 2018 - Telefon cu acumulator de 7000 mAh si starurile Tottenham Hotspur

LEAGOO, lider mondial în exportul de telefoane mobile din Asia, are si soluția  – LEAGOO Real Power. LEAGOO Real Power Solution este o metoda integrata care combina și optimizeaza toate elementele majore care afecteaza durata de viața a bateriei smartphone-ului, cum ar fi capacitatea bateriei, ecranul, OS, conectivitatea, etc. Și cel mai important, LEAGOO ne asigura ca specificatiile acumulatorilor sunt de fiecare data reale. La fel ca motto-ul lor, “Real Power, Born to Dare”.

LEAGOO MWC 2018 - Telefon cu acumulator de 7000 mAh si starurile Tottenham Hotspur

Cu soluția Real Power la bord, LEAGOO va lansa un telefon ce are o capacitate de 7000mAh, cu un design de 18:9 bezelless – LEAGOO Power 5. Cel mai bun atacant al Premier League – Harry Kane va participa la MWC2018, din partea LEAGOO.

Evenimentul de lansare a noului produs, va începe la ora 14:00 pe 26 februarie la standul 7J10. Daca puteți vizita standul LEAGOO la acel moment, puteți interacționa cu Harry Kane și puteți caștiga cadouri, inclusiv telefonul cuacumulator de 7000 mAh! Nu puteți ajunge la MWC 2018 în luna februarie? Nici o problema! LEAGOO va difuza evenimentul de lansare live pe site-ul oficial.

Pe pagina oficiala de Facebook, utilizatorii au sansa de a castiga un telefon mobil sau alte premii.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

3 Comments

3 Comments

  1. gogu

    februarie 24, 2018 at 20:37

    ”Lider mondial ”? -))))))

  2. Ioto14

    februarie 24, 2018 at 20:59

    De obicei telefoanele cu acumulatori mari sunt si mai groase datorita spatiului necesar… daca reusesc sa il faca precum celelalte telefoane undeva la 9 hai sa zicem 10 mm ar fi grozav.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *