Connect with us

Stiri despre telefoane

MWC 2018 – MediaTek Helio P60, procesor nou cu 8 nuclee

Published

on

MWC 2018 – MediaTek Helio P60, procesor nou cu 8 nuclee ceva fi prezentat oficial in cadrul evenimentului din Barcelona. MediaTEK este o companie ce a fost fondata in anul 2007, stim deja ca ocupa un loc important cand vine vorba despre procesoare pentru telefoane.

Nu pot fi numiti chiar concurenti pentru Qualcomm, solutiile lor sunt destinate in principal telefoanelor mai accesibile. Asta nu inseamna ca taivanezii de la MediaTEK duc lipsa de procesoare puternice!

Lanseaza in fiecare an cateva modele, acum va fi randul lui Helio P60.

Advertisement

Helio P60 nu este singurul procesor nou, au fost deja anuntate modele de telefoane cu Helio P40 si P70. Trebuie sa ne aducem aminte insa si de Helio X30 si sa recunoastem ca a fost un esec.

Cateva detalii tehnice legate de noul MediaTEK P60 observam si in captura de mai sus, asteptam si telefoanele dotate cu un astfel de procesor. Se pare ca primul prototip ce va avea integrat un P60 va fi lansat in cadrul MWC 2018, el poarta denumirea de “P60 MWC Demo”, va avea 4GB RAM si va rula Android 8.1 OREO.

Asteptam cu interes zilele urmatoare, vom vedea ce surprize ne ofera cei de la MediaTEK si detalii complete legate de Helio P60!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des