Acasă Stiri Android Si Noutati LEAGOO – Partener oficial al Clubului de Fotbal Tottenham Hotspur

LEAGOO – Partener oficial al Clubului de Fotbal Tottenham Hotspur

0
nofollow

LEAGOO – Partener oficial al Clubului de Fotbal Tottenham Hotspur – O conferinta de presa a fost organizata la Londra (17 august 2017) și a fost anuntat un acord oficial privind parteneriatul strategic global de cinci ani între cele două părți, perioada de cooperare va începe în iulie 2017 și va dura pana in iulie 2022.

leagoo - partener oficial al clubului de fotbal tottenham hotspur

În ultimii ani, parteneriatele dintre producatorii de telefoane mobile si echipele de fotbal nu au lipsit. VIVO și FIFA World Cup, OPPO și FCB, Huawei și Messi, etc. Acum, in 2017, cei de la LEAGOO și Tottenham Hotspur au semnat un astfel de parteneriat. Această cooperare urmărește să-i apropie pe fanii LEAGOO și fanii Tottenham Hotspur și să sporească imaginea mărcii globale a companiei LEAGOO printr-o serie de activități de marketing interactiv pentru a realiza fără probleme planul global de expansiune..

leagoo - partener oficial al clubului de fotbal tottenham hotspur

În calitate de partener oficial exclusiv al Clubului de Fotbal Tottenham Hotspur, LEAGOO va lansa o campanie strategică de marketing și publicitate pe tot globul, în alianță cu aceasta echipa de fotbal în următorii cinci ani.

LEAGOO lanseaza astfel si un model LEAGOO T5 pentru a sărbători această cooperare, iar diferite figuri ale fotbaliștilor de la Tottenham vor avea șansa să apară progresiv pe piața LEAGOO.

Emblema echipei de fotbal Tottenham Hotspur de peste o sută de ani, va veni pe piața mondiala deschisa de LEAGOO în diferite moduri.

leagoo - partener oficial al clubului de fotbal tottenham hotspurMarca LEAGOO a început să se extindă rapid inca de la infiintarea sa, în 2014. Pentru mai mulți utilizatori de telefoane LEAGOO, această colaborare cu clubul de fotbal Tottenham Hotspur va deveni un eveniment major de referință al LEAGOO.

leagoo - partener oficial al clubului de fotbal tottenham hotspur

Campania oficiala Leagoo cu ocazia acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here